27 / 04 / 2024

turob otel fiyatları

turob otel fiyatları

Turizmciler şimdiden 2015 yılının planlarını yaparken Almanya'yla birlikte Türk turizminin üç büyük pazarını oluşturan ingiltere ve Rusya pazarına yönelik beklentiler 'geçen yıl' ile aynı düzeyde.

Türkiye'deki otel yatırımları yüzde 26 azaldı!

Rusya krizi ve güvenlik endişeleri turizmi vururken otel yatırımları da sert geriledi. TUROB’a göre projelerin dörtte biri iptal edilirken otel yatırımları yüzde 26 azaldı.

Otel dolulukları yüzde 12.4 düştü!

TURİSTİK Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Türkiye'nin Eylül 2015'e otel doluluklarının 2014 yılının aynı dönemine oranla yüzde 12.4'lük bir düşüş ile yüzde 65.3 olarak kaydedildiğini açıkladı.

Yabancıların konut alımı otel doluluk oranını düşürdü!

Yabancıların konut alımı ve arkadaş evi desteği otel doluluklarını eylülde yüzde 12.4 düşürdü. TUROB Başkanı Bayındır, "2016 hedefimiz 2015 yılının altına düşmemek" dedi.

Anadolu'daki otel yatırımları arttı!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Ağustos ayıyla birlikte bu yıl ilk kez otel yatırımlarında bir miktar yükselme yaşandığını açıkladı.

Otel yatırımları arttı!

Yılbaşından bu yana düşen otel yatırımları, ağustostan itibaren artmaya başladı TUROB Başkanı Bayındır: "Yatırımların öngörülerimiz doğrultusunda Anadolu'da yaygınlaşması ve orta ölçekli otellere yönelmesinden memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Otel yatırımlarına teşvik azaldı!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nin (TUROB) raporuna göre, 2015 yılının ilk 7 ayında otel yatırımlarına ilişkin teşvik başvurularındaki genel düşüş devam ediyor.

Otel yatırımları düşüşe geçti!

Turistik Otelciler, TUROB, Ekonomi Bakanlığı'nın Ocak-Mayıs 2015 dönemine ait "Yatırım Teşvik Belgeleri" verilerine göre, 5 ayda 114 otel projesi için alınan yatırım teşviklerinin toplam tutarının 1.5 milyar TL olduğunu duyurdu.

Haziran'da otel doluluk oranı yüzde 7.6 azaldı!

Otel rezervasyonlarında en sert düşüş Türkiye'de Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Türkiye'nin Haziran otel doluluklarında yüzde 7.6 düşüş olduğunu bildirdi.

Otel doluluk oranları Haziran'da yüzde 7.6 düştü!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Türkiye'nin Haziran 2015 otel doluluklarında yüzde 7.6 düşüş olduğunu bildirdi.

Otel yatırımları yüzde 42 geriledi!

TUROB Raporu'na göre, bu yılın ilk beş aylık döneminde 114 otel projesi için alınan yatırım teşviklerinin toplam tutarı 1.5 milyar TL oldu ve teşvik tutarında yüzde 42 oranında gerileme gerçekleşti.

Otel yatırımları yüzde 42 azaldı!

Ekonomi Bakanlığı'nın Ocak-Mayıs 2015 dönemine ait ‘Yatırım Teşvik Belgeleri' verilerini analiz eden TUROB, beş ayda 114 otel projesi için alınan yatırım teşviklerinin toplam tutarının 1,5 milyar TL olduğunu açıkladı.

Otel yatırımları Ocak ayında yavaşladı!

Türkiye'de otel yatırımlarının 2015 Ocak ayında geçen yılın aynı dönemine göre yavaşladığı bildirildi. Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nden (TUROB) yapılan açıklamaya göre, otel yatırımları yıla yavaşlayarak girdi.

TUROB: Otel yatırımları fren yaptı!

Türkiye'de otel yatırımlarının 2015 Ocak ayında geçen yılın aynı dönemine göre yavaşladığı bildirildi. Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nden yapılan açıklamaya göre, otel yatırımları yıla yavaşlayarak girdi.

turob otel fiyatları Haberi

turob otel fiyatları

Turizmciler şimdiden 2015 yılının planlarını yaparken Almanya'yla birlikte Türk turizminin üç büyük pazarını oluşturan ingiltere ve Rusya pazarına yönelik beklentiler 'geçen yıl' ile aynı düzeyde. Ancak her iki ülkede de ibrenin her an tersine dönebileceği endişeleri yaşanıyor. Otelcilerden 'zamanında tedbir alınması' çağrısı gelirken, tur operatörlerinin Türkiye'ye yönelik "Fiyatları düşürün" taleplerinin de gereksiz olduğu belirtildi. 

Türkiye turizminin bölgedeki politik gelişmeler nedeniyle kritik bir döneme girdiğine işaret eden Turistik Otelciler, işletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, buna rağmen fiyat kırmaya gerek olmadığını ifade...