28 / 07 / 2024

türsab başkanı başaran ulusoy yatırım çağrısı

türsab başkanı başaran ulusoy yatırım çağrısı

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: "Artık Kemer ve Antalya'ya otel yapmanın değeri yok. Anadolu'ya yönelmemiz lazım. Kütahya, Mardin, Diyarbakır'ı unuttuk. Bırakın artık sahil şeridini.." dedi..

Ekonomist Mert Başaran'dan İstanbul'un bu ilçesinde evi olanlar için çok önemli uyarı!

Ekonomist Mert Başaran Bakırköy'de evi olanları uyararak, "Kriz var işler kötü diye evinizi ucuza almak isteyen müteahhit adına dolaşan alıcılara inanıp mecbur değilseniz evlerinizi vermeyin, dönüşümü bekleyin!" dedi.

Ekonomist Mert Başaran sordu: 22 yılda altın 200 kat, Ataköy'deki 1+1 daire 100 kat artarken, dolar neden 21 kat arttı?

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2022 ve 2024 yılları arasında tüm varlıkların 100-200 kat arası artarken, neden doların 21 kat ile en az artan olduğunu sordu.

Ekonomist Mert Başaran: Bunu yapın emekliliğinizde 550 bin dolarınız olsun!

Tüketimi bırakıp yatırıma yönelik tavsiyeler veren Ekonomist Mert Başaran, takipçilerine sigarayı bırakmalarını tavsiye etti. Fakirliğin kader olmadığını belirten Başaran, günde 2 paket sigara parasıyla emeklilikte 550 bin dolarlık birikim için formül verdi.

Ekonomist Mert Başaran'dan evini, arsasını satmayı düşünenlere çok önemli uyarı: Sizi üzmek istemem ama...

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden evini arsasını satmak isteyenler için bir uyarı yaparak, "Sizi üzmek istemem ama siyasetçiler değişse de, gidişat kötü. Malını satma!" dedi

Ekonomist Mert Başaran: Kimseye kanıp ev satarak dolar ya da faize koymayın!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Kimseye kanıp ev satıp dolar ya da faize koymayın! 2-3 yıl sonra sokakta kalmayın!" ifadelerini kullandı. 

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Ekonomist Mert Başaran'dan ABD devinin dolar/TL tahminine yanıt geldi: Halkı kandıramazsınız!

Wells Fargo, dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde gerileyeceğini belirtti. Söz konusu tahmine Ekonomist Mert Başaran'dan yanıt geldi. İşte Mert Başaran'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

'Borsada battık' diyenlere Mert Başaran'dan cevap! Demek ki hisse yanlış seviyoruz! 

Ekonomist Mert Başaran, sosyal medya hesabı X'ten, borsada battık diyen yatırımcılara seslenerek ''demek ki hisse yanlış seviyoruz!'' diyerek yanıt verdi ve açıkladı. İşte o açıklama...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

türsab başkanı başaran ulusoy yatırım çağrısı Haberi

türsab başkanı başaran ulusoy yatırım çağrısı

Tabiata sahip çıkalım 


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen "Bursa turizm mi yoksa sanayi şehri mi?" konulu panelin konuklarından TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Türkiye 2000 yılında uçakta 8 bin koltuğu olan bir ülkeydi. Şimdi ise 85 bin koltuğu var. 7 bin tane seyahat acentası var. Biz artık nitelikli bir turist istiyoruz. Burada bizlere büyük görevler düşüyor" dedi. Ulusoy, turizm yaparken tabiata sahip çıkılması gerektiğinin de altını çizdi. 


Anadolu'ya yönelelim 


"2030-2040'a geldiğimiz zaman küresel ısınma en fazla Antalya'ya zarar verecek. Karadeniz yaylaları, Uludağ, Kirazlıyayla aranacak yerler olacak. Bunların altını çizerek söylüyorum" diyen Ulusoy, "Sahil bandında bir sürü yanlış yaptık. Artık Kemer ve Antalya'ya otel yapmanın değeri yok. Bizim nitelikli turiste ihtiyacımız var. Anadolu'ya yönelmemiz lazım. Kütahya, Mardin, Diyarbakır'ı unuttuk. Bırakın artık sahil şeridini"...