06 / 05 / 2024

TURYAP Franchising sistemi

TURYAP Franchising sistemi

33 yıllık geçmişi ve Türkiye genelinde 320 temsilcilik ağı ile gayrimenkul pazarlama alanında lider konumda yer alan Turyap, sektördeki birinciliğini korumayı başarıyor. 

TURYAP iki temsilcilikle İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemi kuran TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra'nın Bloomsbury ve Wood Green bölgesinde bugün iki temsilcilik açtı. TURYAP, İngiltere emlak piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

TURYAP İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, busene 33. yaşını dolduruyor.  Yurt içi ve yurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurtdışı yatırımlarına da ağırlık veriyor. 

Franchising’de sektör lideri TURYAP oldu!

33 yıllık geçmişi ve Türkiye genelinde 320 temsilcilik ağı ile gayrimenkul pazarlama alanında lider konumda yer alan Turyap, sektördeki birinciliğini korumayı başarıyor. 

Turyap emlak takas sistemi nedir?

Turyap yeni projelerden yer almak isteyen ve elindeki 2. el gayrimenkulünü bir an önce satmayı planlayanlara yönelik emlak takas hizmeti sunuyor. Peki  ​Turyap emlak takas sistemi nedir?

franchising sistemi marka değerini artırıyor!

Marka değeri ve müşteri deneyiminin bir sözleşme ile bir başka firmaya kiralanması olarak tanımlanan franchising sistemi, yapılan yanlış uygulama ve denetlemeler nedeniyle kurum ve marka algısına zarar verebiliyor.

Çıtırım, Antalya Avsallar'da açıldı!

1987 yılında Alanya'da kurulan Çıtırım Pastaneleri giderek büyüyor. Franchising sistemi ile büyüyen Çıtırım'ın son şubesi Avsallarda hizmete açıldı.

Mehmet Emin Birpınar Atık Su Otomasyon Sistemi'nin açılışına katılacak!

Mehmet Emin Birpınar, yarın Muğla Fethiye ’de “Atık Su Otomasyon Sistemi ”nin açılış programı ile “Atık Alımı ve Mavi Kart Sistemi Değerlendirme Toplantıs ı”na katılacak

Tapu randevu sistemi!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) kapsamında geliştirilen Online Randevu Sistemi yayına başladı. Şimdi randevular internet üzerinden alınabilirken, yıl sonuna doğru geçilecek uygulama ile tapu randevu sistemine telefon da eklenecek...

Yeşil GYO Premium Emlak Sistemi detayları!

Yeşil GYO Premium Emlak Sistemi detayları kapsamında geçerli olan projeler kapsamında İnnovia Suites Beylikdüzü, İnnovia Suites Tuzla ve de İnnovia 4. etap projeleri olarak belirlendi

PES : Premium Emlak Sistemi! Yeşil GYO PES avantajları!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı PES ( Premium Emlak Sistemi) uygulamasıyla kendi projelerinden avantajlı ve uygun fiyatlara gayrimenkul sahibi olmanın yollarını açıyor. Peki Yeşil GYO PES uygulamasının avantajları neler?

PES (Premium Emlak Sistemi) detayları!

PES (Premium Emlak Sistemi) detayları kapsamında Yeşil Holding İnşaat Grubu'nun kolay ev almaya yönelik başlattığı bir sistem bilgisini verebiliriz. PES sisteminin detayları aşağıda yer alıyor...

Yeşil GYO premium emlak sistemi avantajları nelerdir?

Yeşil GYO premium emlak sistemi avantajları nelerdir?: PES ile Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor...

Yeşil GYO premium emlak sistemi ödeme planı!

Yeşil GYO premium emlak sistemi ödeme planına göre Innovia Suites projesinden minimum 24 bin TL ödeyerek 15 günlük bir gayrimenkul tapusunun sahibi olunabiliyor. Bütçeye göre dönem sayısı veya lokasyon tercihi değiştirilebiliyor....

TURYAP Franchising sistemi Haberi

TURYAP Franchising sistemi

Türkiye’nin en önemli ve objektif franchising araştırması olarak kabul edilen Ekonomist’in “Franchising 100” listesi açıklandı. Şube sayısına göre yapılan sıralamada tüm sektörler arasında Turyap 8. Sırada yer alırken kendi sektöründe ise zirvedeki yerini korumayı başardı. 

Türkiye’de ilk kez Franchise sistemini kuran Turyap yeni yatırımcıları bünyesine katmaya devam ediyor. 2018 yılında 8’i yurt dışında olmak üzere 320 ofis ile faaliyet gösteren şirket bu sene içinde yaklaşık yüzde 20 büyüme planlıyor. 

Yurtdışı yatırımları artıyor
Hali hazırda KKTC, ABD, Azerbaycan, Hollanda, İspanya, Romanya ve Yunanistan’da temsilcilikleri bulunan TURYAP, 2018 itibariyle yurt dışı yatırımlarına da ağırlık vermiş durumda.  Öncelikli olarak körfez ülkelerine açılmayı hedefleyen Turyap yurt içinde de temsilcilik sayısını ilk 6 ayda 350’ye çıkarmayı amaçlıyor. 

Franchising sistemi ile ilgili olarak Turyap Franchise Müdürü Sezer İkizoğlu...