05 / 05 / 2024

Turyap Riva Arsa

Turyap Riva Arsa

Turyap, İstanbul ili Beykoz ilçesi Riva bölgesindeki 146 dönüm konut imarlı, 1/1000'lik plan onaylı, inşaata hazır arsayı ihaleye çıkardı. İhalenin muhammen bedeli 18 milyon dolar olarak belirlendi

Riva Country satışta! Kalyon'dan Riva'ya 1.300 villalık yeni proje!

Kalyon Gayrimenkul'ün Riva'da hayata geçirdiği yeni projesi Riva Country satışa çıktı. 1.300 villanın yer aldığı proje 230 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Düşler Vadisi) kapsamındaki, Villa Bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

Riva'da 11 imarlı arsa satışta!

İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki yeni gelişme alanı Riva'da değerli araziler satışa sunuluyor. Beykoz Riva'da imarlı parseller satışa çıkarıldı. 

İstanbul'da 2 dev arsa satışı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yeni gelişme alanı olan Riva ve Kartal'daki 2 arsa satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsalar yazılı teklif alma usulü ile satılacak. 

Riva'da 146 dönümlük arsa satışta!

İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki yeni gelişme alanı Riva'da değerli araziler satışa çıkıyor. Riva'da yaklaşık 150 dönümlük arsa alıcılarını bekliyor. 

Golfkent'te konut, iş merkezi, okul ve sağlık imarlı satılık arsa!

Ankara Golfkent'ten toplam büyüklüğü 38 bin 459 metrekare olan 4 farklı imarlı arsa TURYAP aracılığıyla satışa sunuluyor. 

Galatasaray Riva arsasında Yılmaz İnşaat'la imzalar atıldı!

İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi Yüklenici Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. ile imzalandı.

Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek!

Emlak Konut GYO'nun 2. oturumunu 15 Haziran'da yaptığı Riva arsa ihalesi el değiştirdi. 1 milyar 178 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan Fema İnşaar-KLV İnşaat İş Ortaklığı sözleşmeyi imzalamadığı için ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat'a verildi.

Emlak Konut Riva ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da!

Emlak Konut Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da yapılacak. İhalenin birinci oturumuna Dap Yapı bünyesindeki Eltes İnşaat arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar TL teklifi ile ihaleye damga vurdu.

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

Galatasaray Riva arazisinin ihalesi bugün!

Emlak Konut Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14:30'da gerçekleşecek. 1 milyon 157 bin metrekarelik arsanın yüzde 80'i Galatasaray'ın olacak.

Turyap Riva Arsa Haberi

Turyap Riva Arsa
Turyap, İstanbul Beykoz Riva'daki 146 dönüm arsayı satışa çıkardı. Konut imarlı ve 1/1000'lik plan onaylı olduğu belirtilen arsa; Alarko Al-Riva, Galatasaray SK, Osmanlı Yapı, Yapı Kredi Koray, Doğuş İnşaat, Antyapı Antriva ve Riva Konakları ile komşu durumda. 


Arsa ayrıca Devlet Ormanı'na 400 metre, Karadeniz'e 3 kilometre, 3. Köprü Otoyolu'na 1,5 kilometre, Kavacık'a ise 15 dakika mesafede yer alıyor. 


Muhammen bedeli 18 milyon dolar olarak belirlenen arsanın ihalesi, 07 Haziran 2012 Perşembe günü saat 14:30'da Turyap Genel Müdürlüğü Şişli Plaza E Blok, Şişli-İstanbul adresinde yapılacak. 


İhale ilanı için