08 / 07 / 2024

Turyapı Bosphorus Hotel

Turyapı Bosphorus Hotel

TURYAPI geleneksel iftar buluşmasını Four Seasons Hotel'de gerçekleştirecek

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Radisson’un Collection dönüşümü!

İstanbul'un en güzel boğaz manzaralarından birine sahip Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, 2019 yılında Radisson Hotel Group bünyesindeki en lüks marka olan Radisson Collection'a dönüşmeye hazırlanıyor…

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

TrendERA Zirvesi yarın başlıyor!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Beşiktaş Swissotel Bosphorus Hotel'in kirası ödeniyor mu?

İBB'nin ev sahibi olduğu Beşiktaş'taki Swissotel'in 5 yıldır kirasını ödemediği iddia edildi. 1988 yılında yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen otelin işletme hakkı 2032 yılma kadar Fiba Holding bünyesindeki Anadolu Japan Turizm A.Ş.'de.

Marka Şehirler Zirvesi sona erdi!

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Marka Şehirler Zirvesi, yüksek bir katılım ile CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.

Marka Şehirler Zirvesi için geri sayım başladı!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da!

Marka Şehirler Zirvesi, şehirlerimize uluslararası platformda hak ettiği değerin bilincini yansıtmak ve marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile 7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Turyapı Bosphorus Hotel Haberi

Turyapı Bosphorus Hotel

TURYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu'nun ev sahipliğinde düzenlenecek  iftar  organizasyonu 16 Ağustos 2012 Perşembe Günü 19:30'da Four Seasons Bosphorus Prefuction B Salonu'nda...