15 / 05 / 2024

tüsiad otel

tüsiad otel

Doğu ve Güneydoğu Ekonomi ve Kalkınma Zirvesi'ne katılan TÜSİAD üyeleri Cizre'ye 20 milyon TL'ye 5 yıldızı otel yapacaklarını söyledi...

Milyonların gözü asgari ücret zammında! Çok konuşulacak patronlar kulübü TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması!

Milyonların gözü yapılacak asgari ücret zammında iken, TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması geldi. İşte detaylar!

Dolarda kıyamet tarihi açıklamasından sonra TÜSİAD'dan 'patlama' uyarısı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun geçtiğimiz Cuma günü 'finansal piyasayaları destekleyici' diyerek aldığı kararlar sonrası doların seyri ve bundan sonra varacağı yer hakkında TÜSİAD'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Doların gözü bu kararda! TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç FED’in alacağı faiz kararını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç bu hafta ABD’de gerçekleşecek FED toplantısına dair beklentilerini açıkladı.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

TÜSİAD deprem yaralarının sarılması ve iflasların önlenmesi için çalışmalar yapacak!

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski, deprem yaralarının sarılması, işsizlik ve iflasların önlenebilmesi için çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

TÜSİAD'dan vergi düzenlemesi açıklaması!

Türk sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), vergi düzenlemelerinin, ekonominin ve kamusal yaşamın en önemli konularından olduğuna dikkat çekti.

Türkiye otel yatırımcılarının gözde adresi!

Yabancı şirketler Türkiye'de otel yatırımı yapma konusunda hızlı adımlarla ilerliyorlar. Marriott Otel Grubu'nun Başkan Yardımcısı Phill Andreopoulos Türkiye'nin yaşadığı sıkıntılara rağmen şirketleri açısından büyük potansiyel taşıdığını aktarıyor. 

Kosifler otel projesini erteledi mi?

Türkiye'nin en eski aile şirketlerinden olan Kosifler Group, Küçükyalı'da ilk servis noktası olan arazide otel inşaatına başlamıştı. Kosiflerin otel projesinde son durum ne?

Türkiye son 10 yılda otellere 21 milyar dolar yatırdı!

Turizm Data Banak tarafından hazırlanan ''Türkiye Otel Yatırım Analizi''ne göre, Türkiye'de son 10 yılda yapılan otellerin toplam yatırım hacmi 21 milyar dolara ulaştı.

tüsiad otel Haberi

tüsiad otel

Barış süreciyle birlikte Doğu ve Güneydoğu'da yatırım yapmaya hazırlanana TÜSİAD, yeni yatırımı açıkladı. TÜSİAD, 20 milyon TL'ye Cizre'de 5 yıldızlı otel inşa edecek. Otelin işletmeciliği ise Koç Grubu markası Divan...