06 / 05 / 2024

tüsiad toplantı

tüsiad toplantı

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yatırımcı Danışma Konseyi toplantısını bu kez Batman'da düzenledi. Toplantıdan Doğu'ya yeni yatırım açıklaması da çıktı...

Ulusal Süt Konseyi toplantısında fiyat belirsizliği devam ediyor

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatının artırılmaması üzerine yapılan toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Üreticiler, maliyetlerin artması ve destek taleplerini iletmek için toplantıya katıldı. Konsey, tüm tarafların görüşlerini dinleyerek bir rapor hazırlayacak.

Milyonların gözü asgari ücret zammında! Çok konuşulacak patronlar kulübü TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması!

Milyonların gözü yapılacak asgari ücret zammında iken, TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması geldi. İşte detaylar!

Ve Hyundai IONIQ 5 Türkiye’de satışa sunuldu! İşte 17 Eylül 2022 satış fiyatı

Elektrikli IONIQ 5’in tanıtım toplantısı İstanbul’da yapıldı. Tamamen elektrikli IONIQ 5 modeli, Türkiye’de sadece Progressive donanım seviyesinde tam 1 milyon 970 bin liraya satışa çıktı.

Dolarda kıyamet tarihi açıklamasından sonra TÜSİAD'dan 'patlama' uyarısı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun geçtiğimiz Cuma günü 'finansal piyasayaları destekleyici' diyerek aldığı kararlar sonrası doların seyri ve bundan sonra varacağı yer hakkında TÜSİAD'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Doların gözü bu kararda! TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç FED’in alacağı faiz kararını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç bu hafta ABD’de gerçekleşecek FED toplantısına dair beklentilerini açıkladı.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Türkiye'de her sene 750 bin konuta ihtiyaç var!

MÜSİAD’ın 2021-2023 dönemi Yönetim Kurulu’nun tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Mahmut Asmalı, ülkede her sene 750 bin konut yapılması gerektiğini dile getirdi.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Hatay Kırıkhan'ın gündemi arazi toplulaştırması!

Hatay Kırıkhan'da arazi toplulaştırma toplantısı düzenlendi. Toplantıda ''Hatay Kırıkhan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi” hakkında vatandaşların talepleri dinlendi.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

İstanbul'da Mülk Edinme Rehberi 23 Aralık'ta tanıtılacak!

İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’nin tanıtılacağı toplantı 23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

tüsiad toplantı Haberi

tüsiad toplantı

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yatırımcı Danışma Konseyi toplantısını bu kez Batman'da düzenledi. Toplantıya TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, Koç Holding Başkanı Mustafa Koç, Anadolu Grubu Başkanı Tuncay Özilhan, Turcas Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy başta olmak üzere birçok işadamı katıldı. Toplantıdan Doğu'ya yeni yatırım açıklaması da çıktı. 


Daha önce Türkiye'de sağlık sektörüne de yatırım yapan Abraaj Grup'tan Levent Yeşildağ "Ankara'nın doğusuna, yüzde 50'si de GAP'a olmak üzere fon kurduk. Yarın (bugün) Urfa'da Sanayi Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla duyurusunu yapacağız. Biz yatırımcıyız, fırsat neredeyse oraya gideriz. Avrupa Yatırım Fonu'yla kurduk bu fonu. Gayrimenkul, enerji, KOBİ bizim ilgi alanımıza girer. Firmaları büyütmek için ortak olmak istiyoruz. Firmalar bizimle iletişime geçebilir" diye konuştu. 


Habertürk...