30 / 06 / 2024

Tutkunun Tasarıma Yansıması Semineri

Tutkunun Tasarıma Yansıması Semineri

Daniel Kündig, Mathias Seiler ve Ozan Tığlıoğlu'nun konuşmacılığı üstlendiği Mimaride İşlevsellik ve Kalitenin Tutkuya, Tutkunun Tasarıma Yansıması Semineri 18 Aralık 2012 tarihinde yapılıyor...

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başlıyor! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın bu sene altıncısı düzenleniyor. Yarışma için başvurular başladı...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması'na 35 ilden 76 başvuru!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak amacıyla DASK tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın dördüncüsüne Türkiye genelinde 35 ilden başvuru geldi..

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda başvurular başladı!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın ön kayıt dönemi başladı.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Cosentino Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

Dünyanın dört bir yanındaki mimarlık ve tasarım öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmek ve ödüllendirmek için bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Cosentino Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final heyecanı!

43 üniversiteden 85 takımın başvurduğu DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın finali yapıldı.

2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen İkinci Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması'nın ödül töreni yapıldı

2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödülleri 5 Mayıs'ta verilecek!

II. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışmasında dereceye giren projeler belli oldu.Ödüller 5 Mayıs'ta düzenlenecek törenle teslim edilecek..

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın finali 8-9 Mayıs'ta!

3. DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın finali 8-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Final İstanbul Osmanlı Arşivi Daire Başkanlığı'nda yapılacak.

Tutkunun Tasarıma Yansıması Semineri Haberi

Tutkunun Tasarıma Yansıması Semineri

Alanında dünyanın en önemli otoritelerinden olan mimar Daniel Kündig 120 yılık bir tasarım geleneğinden gelen Mathias Seiler ve ofis mobilyaları tasarımında 43 yıllık kurumsal deneyimi temsil eden Ozan Sinan Tığlıoğlu, çağımızın üslubu olan işlevsellik, yenilik ve estetik konularındaki görüşlerini 18 Aralık 2012 Salı günü The Seed Sakıp Sabancı Müzesi'nde gerçekleşecek Mimaride İşlevsellik ve Kalitenin Tutkuya, Tutkunun Tasarıma Yansıması Semineri'nde paylaşıyor.


Seminer saat 19:00-22:00 arasında gerçekleşecek.


İrtibat Tel: (0212) 266 70 70 

Kayıt için: http://