05 / 05 / 2024

TÜYAP İnşaat Fuarına büyük ilgi

TÜYAP İnşaat Fuarına büyük ilgi

Tekkeköy ilçesi'nde bulunan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 174 firmanın katılımıyla gerçekleşen İnşaat Fuarı'nda son gün bugün. Fuara Türkiye'nin 40'a yakın şehrinden ziyaretçi geldi.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı. 

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile A.Muhammet Örs tarafından kuruldu.

TÜYAP İnşaat Fuarına büyük ilgi Haberi

TÜYAP İnşaat Fuarına büyük ilgi

Bölgenin en kapsamlı fuarı konumunda olan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 174 firmanın katıldığı İnşaat Fuarı yoğun ziyaretçi katılımıyla devam ediyor. Karadeniz Bölgesi'nden yoğun olmak üzere toplam 40'a yakın şehirden, yurt dışından da İran, Irak, Suriye, Makedonya, Bosna Hersek, Sırbistan ve Gürcistan gibi ülkelerden de ziyaretçi ağırlayan fuar Şehir ekonomisine olduğu gibi ülke ekonomisine de katkı sağlıyor. 


Fuarın girişinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın standı yer alırken, en son Büyükşehir Belediyesi'nin 200 metrekarelik standı bulunuyor.

İlkadım, Atakum, Tekkeköy Belediyeleri ise standlarında ziyaretçilerine ikramda bulunuyor. 

Fuara katılan firmaların bir çoğu "Böylesine büyük bir fuar ilk defa düzenleniyor. Düzenlenirse yine katılırız" şeklinde ifadede bulundular. 



Samsun Haberde...