28 / 04 / 2024

tüyap Kayseri Mobilya Fuarı

tüyap Kayseri Mobilya Fuarı

Kayseri Mobilya Fuarı (KMOB) Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı. 50 bin ziyaretçinin beklendiği fuara ilk kez Malezya'dan da 24 firma katılarak mobilya ürünlerini sergilemek için stant açtı...

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Sabuncu tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Mertcan Mandal tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Emre Eynesilli tarafından kuruldu.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Çolak tarafından kuruldu.

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halil Savcı tarafından kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

tüyap Kayseri Mobilya Fuarı Haberi

tüyap Kayseri Mobilya Fuarı


Kayseri Mobilya Fuarı (KMOB) Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı. 50 bin ziyaretçinin beklendiği fuara ilk kez Malezya'dan da 24 firma katılarak mobilya ürünlerini sergilemek için stant açtı. Mısır'ın Kahire Ticaret Odası Başkanı Akram El Shefei'de kalabalık heyetle açılışa katıldı. 


TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası'nın sağladıkları destek ve işbirlikleri ile Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde fuar açılışı yapıldı. Açılışa Vali Orhan Düzgün, AK Parti il Başkanı Ömer Dengiz, ERÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Yetim, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Mısır'ın Kahire Ticaret Odası başkanı Akram El Shefei' ve çok sayıda mobilya firması yöneticisi katıldı. Birlikte kurdele kestiler. 23 Nisan Ulusal...