12 / 05 / 2024

tuzla 2.etap başvuruları

tuzla 2.etap başvuruları

TOKİ'nin Tuzla'da satışa çıkardığı II. Etap Konutları'na yapılan başvuru sayısı rekora koşuyor. Bugün mesai sonunda yapılan başvuru sayısı 2.665'e ulaştı.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap başvuruları başlıyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Amasya Suluova 2. Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

Altına dayalı kira sertifikasında 2. etap başvuruları başladı!

Hazine tarafından yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması için geliştirilen altına dayalı kira sertifikasında 2. etap başvuruları bugün itibariyle başladı..

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 122 konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar devam ediyor.

TOKİ Samsun 2. Etap başvuruları!

TOKİ Samsun 2. Etap başvuruları bugün itibariyle başladı. Toplamda 16 adet dairenin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Elazığ Zafran 2. Etap başvuruları 2017!

TOKİ Elazığ Zafran 2. Etap projesinde teslime hazır 3 adet daire satışa sunuluyor. İşte TOKİ Elazığ Zafran 2. Etap başvuruları 2017 detayları...

Ankara Gülseren TOKİ 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Ankara Gülseren TOKİ 2. Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Proje kapsamında 66 adet konut bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Niğde Çamardı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesindeki 4 konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları!

529 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları henüz başlamadı. Peki, TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları!

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap projesindeki 529 adet konut satışa sunulacak. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları 2017!

TOKİ'nin Samsun Ladik 2. Etap projesindeki 16 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları 2017...

Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuruları 2017!

Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuruları 2017 detayları belli oldu. İşte Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuruları 2017...

tuzla 2.etap başvuruları Haberi

tuzla 2.etap başvuruları

Dün 2 bin 7 kişinin başvurduğu kampanyaya 1 günde 658 kişi daha eklendi. 31 Mart'a kadar devam edecek kampanyanın başvuruları Tuzla Belediye Başkanlığı'na yapılabiliyor.