03 / 05 / 2024

Tuzla ATS Marin Park daire

Tuzla ATS Marin Park daire

Tuzla'da Marin Park Evleri'nin ilk etabını inşa ediyor olan ATS Grup İnşaat, Marin Park 2 projesinin satışlarına 1 ay sonra başlamayı planlıyor. Marin Park'ta fiyatlar 300 bin liradan başlıyor...

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

Ats Trio Park'ta 506 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ats İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ats Trio Park, Tuzla'da merkezi konumda bir yaşam olanağı sunuyor. Projede fiyatlar 506 bin TL'den başlıyor...

ATS Grubu İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATS Grubu İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Aşkın Karabulut ve Serdar Karabulut tarafından kuruldu.

Darıca Es'Marin Konakları adres bilgileri!

9 farklı tipte daire çeşidi bulunan proje 4 blokta 155 konuttan oluşuyor. Darıca Es'Marin Konakları adres bilgileri kapsamında yapımı süren Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunuyor.

Darıca Es'Marin Konakları satış ofisi!

Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunan projenin yüzde 65'lik alan yeşile ayrılıyor. Darıca Es'Marin Konakları satış ofisi telefon numarası 0262 644 14 47 olarak belirlendi.

Es'Marin Konakları ne zaman teslim?

Kanıt Yapı tarafından Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda hayata geçirilen Es'Marin Konakları ne zaman teslim? Projede yer alan 2+1 dairelerin satışları tamamlandı.

Kanıt Yapı Es'Marin Konakları Projesi!

Toplam 8 bin 262 metrekare arsa alanına yükselen projede daire alanları 76 metrekareden başlıyor. Kanıt Yapı Es'Marin Konakları Projesi Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunuyor.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

Tuzla Viaport Marin projesinde geri sayım başladı!

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı.

Viaport Marin'deki Roller Coaster'ın kurulumu tamamlandı!

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı..

Viaport Marin Mayıs 2015’te açılıyor!

Via Properties’in İstanbul Tuzla’da denizin üzerinde inşa ettiği ‘Viaport Marin’, Mayıs 2015’te açılacak. 600 milyon liralık projede eğlence parkı, AVM, akvaryum ve hayvanat bahçesi olacak.

Viaport Marin'e ulaşım havaray ile sağlanacak!

Via Properties’in İstanbul Tuzla’da denizin üzerinde inşa ettiği ‘Viaport Marin’, Mayıs 2015’te açılacak. 600 milyon liralık projede eğlence parkı, alışveriş merkezi, akvaryum, otel ve hayvanat bahçesi olacak.

Viaport Marin 2015'te faaliyete geçecek!

İstanbul Anadolu Yakası'nın üçüncü marinası Tuzla'da inşa ediliyor. Via Properties'in 570 milyon TL yatırımla hayata geçireceği Viaport Marin, Türkiye'de ilk kez marina, otel, alışveriş üniteleri ve park konseptini bir araya getirecek.

Tuzla ATS Marin Park daire Haberi

Tuzla ATS Marin Park daire


Tuzla Marina projesinin karşısında inşa ediliyor olan Marin Park Konutları projesi ATS Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. ATS Marin Park Tuzla projesi 2 etap olarak tasarlandı. ATS Marin Park birinci etapta satışlar başladı.


ATS Marin Park 2 projesinin satışlarına 1 ay sonra başlanılması planlanıyor. ATS Marin Park Konutları projesinde 50 adet daire bulunuyor. ATS Marin Park 2 projesinde ise 96 konut inşa edilecek.


ATS Marin Park Tuzla tanıtım ofisi ile 0507 643 02 75 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. ATS Marin Park Konutları teslimleri birinci etapta 14 ay sonra gerçekleştiriliyor.


Tuzla ATS Marin Park daire seçenekleri olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bulunuyor. 3 blok halinde yükselen ATS Marin Park Konutları projesinde blokların kat yüksekliği 5 olarak belirlendi....