01 / 05 / 2024

tuzla büyükgöl deresi imar planı askıdan ne zaman iniyor

tuzla büyükgöl deresi imar planı askıdan ne zaman iniyor

Tuzla Değirmendere ve Büyükgöl Deresi ile Yakın Çevresine ilişkin plan tadilatı askıdan 7 Mart 2014 Cuma günü indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 17 Ocak 2014 tarihinde onayladı. İşte o plan...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje büyütülüyor. İşte MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, seçime sayılı günler kala ekonomideki belirsziliğin etksiiyle gerilemeye devan ediyor. Altın fiyatlarında resmen büyükn deprem oldu! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Migros deterjanlarda büyük indirim! 8 kg Alo 129 TL oldu! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle en sevilen zincir marketi Migros, çamaşır deterjanlarında indirime gitti. Migros’un uyguladığı büyük indirimlerle 8 kg Alo deterjan fiyatı 129,90 TL oldu. İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa'da deterjanlarda büyük indirim! 8 kg deterjan 120 TL’ye indi! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle en sevilen zincir marketi Carrefoursa, çamaşır deterjanlarında indirime gitti. Carrefoursa’nın uyguladığı büyük indirimlerle 8 kg deterjan fiyatı 120 TL oldu. İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Büyükçekmece 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çatı katı daire büyütülürken diğer kat malikleri bedel isteyebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, "Çatı piyesli meskenim var ve bu yerimi büyütmek istiyorum. Belediye izin veriyor ama kat malikleri izin vermiyor. Metrekare başına 2.000 lira istiyorlar. Bu yasal mı?" sorusunu cevapladı.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

tuzla büyükgöl deresi imar planı askıdan ne zaman iniyor Haberi

tuzla büyükgöl deresi imar planı askıdan ne zaman iniyor


Tuzla İlçesi, 24.01.2013 tarihinde değişiklik yapılan İSKİ İçmesuyu Havzaları Yönetmeliği Doğrultusunda hazırlanan Değirmendere ve Büyükgöl Deresi ile Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 17.01.2014 tasdik tarihli plan tadilatı 07 Mart 2014 Cuma tarihinde askıdan iniyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27619 dosya numaralı plan tadilatını 17 Ocak 2014 tarihinde onaylamıştı. 


Plan, 7 Şubat 2014 tarihinde askıya çıktı. 


Tuzla Değirmendere ve Büyükgöl Deresi imar planı için