19 / 05 / 2024

tuzla çamlıbelde oteli

tuzla çamlıbelde oteli

Kolin İnşaat tarafından Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Çamlıbelde Otel İnşaatı projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Tuzla Aydınlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Çamlıbelde Yolu Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Tuzla Çamlıkent Sitesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 18 senedir ruhsat ve tapu sorunu bulunan Çamlıkent Sitesi sakinlerinin de tapu sorununu çözdü. 

Yalova Termal Çamlık Otel yeniden açılacak mı?

Yalova’nın bir dönem en lüks oteli olarak bilinen 101 odalı Termal Çamlık Otel senelerdir atıl vaziyette duruyor. Otelin onarılıp yeniden hizmete açılması için bakanlık 10 milyon lira ödenek çıkardı.

Double Tree by Hiton Tuzla'da açıldı!

Double Tree by Hilton bugün, İstanbul’un Anadolu yakasının doğusunda yer alan en yeni oteli Double Tree by Hiton-İstanbul Tuzla’nın açılışını duyurdu. Otel, 29 Mayıs 2015’te kapılarını açıldı.

Tuzla Marina'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Tuzlada 2015 Mayıs ayında açılması beklenen ve bölgede ciddi istihdam sağlayacak olan Tuzla Marina, Venedik benzeri tasarımı, oteli, AVM'si, dev akvaryumu, kültür ve eğlence mekanları ile İstanbul'un cazibe merkezi olmayı hedefliyor.

Tuzla Marina projesinde sona gelindi!

Tuzla'da; arsa ve konut değerlerini şimdiden arttıran, 2015 Mayıs'ında açıldığında bölgede ciddî istihdam sağlayacak Tuzla Marina, Venedik benzeri tasarımı, oteli, AVM'si, dev akvaryumu, kültür ve eğlence mekânları ile istanbul'un cazibe merkezi olacak.

Tuzla Marina'nın yüzde 80'i tamamlandı!

2015 mayıs ayında açıldığında bölgede ciddi istihdam sağlayacak Tuzla Marina, Venedik benzeri tasarımı, oteli, AVM'si, dev akvaryumu, kültür ve eğlence mekanları ile İstanbul'un cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor.

Tuzla Marina projesinde geri sayım başladı!

Tuzla Marina projesinde geri sayım başladı. Tuzla Marina, Venedik benzeri tasarımı, oteli, AVM'si, dev akvaryumu, kültür ve eğlence mekanları ile İstanbul'un yeni bir cazibe merkezi olacak.

Tuzla Dumankaya Adres Natura adres!

Tuzla Dumankaya Adres Natura adres bilgileri Aydınlı Mahallesi, Çamlıbelde Sokak, Tuzla'da kuruldu. Tuzla Dumankaya Adres Natura projesinde yer alan 2+1'lerin fiyatları 461 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Tuzla Radisson Blu Hotel hizmete açıldı!

Carlson Rezidor Hotel Group, Türkiye'deki aktif dokuzuncu otelini Tuzla'da hizmete açtı. İstanbul'un ilk SPA oteli olma özelliğini taşıyan "Radisson Blu Hotel&Spa Istanbul Tuzla", İstanbul'un yeni şehir oteli olarak konumlandırıldı.

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

Kurtköy Dumankaya Flex nerede?

Kurtköy Dumankaya Flex nerede sorusuna Aydınlı Mah. Çamlıbelde Sok. Tuzla adresinde yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor...

tuzla çamlıbelde oteli Haberi

tuzla çamlıbelde oteli
Tuzla Çamlıbelde Oteli'nin havadan videosu için...