29 / 04 / 2024

tuzla dumankaya projeleri

tuzla dumankaya projeleri

Anadolu Yakasının cazibe merkezi Tuzla - Aydınlı bölgesinde yer alan, farklı mimarisi ve konumuyla dikkat çeken Dumankaya Dizayn’da daire teslimleri sürüyor.

Dumankaya Dizayn'ın havadan görüntüleri!

Dumankaya İnşaat'ın Tuzla aydınlı'da konumlandırmış olduğu Dumankaya Dizayn projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

İş GYO'nun 2 projesine birden Gold LEED sertifikası!

İş GYO'nun Tuzla Teknoloji & Operasyon Merkezi ve Tuzla Karma Projeleri, LEED ile ödüllendirildi. 

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Metro ve Havaray projeleri Tuzla’da konut fiyatlarını artırdı!

Tuzla’da, inşaatına çok yakın bir sürede başlanması beklenen metro ve Havaray projeleri, konut fiyatlarını etkiledi.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

TOKİ Tuzla 2016!

60 bin konut hedefinin yüzde 15'ini İstanbul'da hayata geçirecek olan TOKİ, Tuzla için düğmeye bastı. TOKİ Tuzla 2016 projeleri kapsamında Orhanlı Konutları ihaleye çıkıyor...

Tuzla Dumankaya Adres Natura teslim tarihi!

Adres Natura Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplam 326 adet daireden meydana gelen proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. İşte Tuzla Dumankaya Adres Natura teslim tarihi...

Dumankaya İnşaat'ın yabancıya gayrimenkul satışı yüzde 82 arttı!

Kente kimlik katan ve modern şehir hayatının gerekliliklerini karşılayacak yaşam biçimlerini hayata geçiren Dumankaya projeleri, günümüzün ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetleri sayesinde yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.

Dumankaya'nın yeni Adres projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor!

İstanbul’un parlayan yıldızlarından Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği Dumankaya Adres Projeleri ile yatırımcısına %100’e kadar kâr olanağı sunan Dumankaya İnşaat, Adres konseptli projelerinin sonuncusunu Sancaktepe’de hayata geçiriyor.

Dumankaya D planı projeleri!

Dumankaya İnşaat'ın D planı uygulaması "Eski evini getir, yeni evini al" sloganıyla tanıtılıyor. Uygulama kapsamında iade garantisi veriliyor. Dumankaya D planı projeleri haberimizde yer alıyor.

Dumankaya D planı hangi projeleri kapsıyor?

Dumankaya İnşaat'ın 4 ana başlık altında tanıttığı D planı uygulaması tanıtıldı. Uygulama 3 projede geçerli olacak. Peki Dumankaya D planı hangi projeleri kapsıyor?

Dumankaya projeleri Cityscape'de yoğun ilgi gördü!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2014 fuarına katılım gösterdi. Projelerini, videolar ve proje maketleri ile interaktif bir şekilde anlatan Dumankaya İnşaat’ın fuardaki standı oldukça ilgi gördü.

Dumankaya Adres Natura Tuzla adres!

İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da inşa edilen Dumankaya Adres Natura Tuzla adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yer alan 2+1 daireler 461 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

tuzla dumankaya projeleri Haberi

tuzla dumankaya projeleri

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı bölgesinde hayata geçirdiği, konumuyla ve mimarisiyle bulunduğu lokasyona değer katan Dumankaya Dizayn projesinde daire teslimleri 31 Ağustos 2012 günü başladı. Dumankaya Pusula Yönetim Hizmetleri tarafından gerçekleştirilen organizasyonlar ile Dumankaya Dizayn projesi kapsamında yer alan 231 dairenin teslimleri 22 Eylül 2012 tarihine kadar devam edecek.



Dumankaya Dizayn daire teslimleri hakkında görüş bildiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “Her yıl birçok yeni projeye başlarken mevcut projelerimizin de teslimleri için yoğun bir enerji harcıyoruz. 2012 yılı bizim için çok önemli bir yıl oldu. Bu yıl toplam yaklaşık 3000 konutu ev sahipleri ile buluşturacağız. Teslimler sırasında ve sonrasında ev sahipleriyle kurduğumuz sürekli iletişimin, Dumankaya ailesini genişletmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.



Dumankaya Dizayn teslimlerinde, site sakinlerinin hem site...