01 / 05 / 2024

Tuzla Havaray ihale tarihi

Tuzla Havaray ihale tarihi

Tuzla’da yapımına başlanacak Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi. 11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak. En yüksek teklif 777 bin 725 TL’lik rakamla Grontmij Ab’nin oldu.

Tuzla Havaray ne zaman bitecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplam 8 havaray projesi bulunuyor. İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak "havaray" için Tuzla'da düğmeye basıldı. Tuzla Havaray Projesi 2 Şubat'ta ihale edilecek.

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

İBB'den Tuzla'da 5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tuzla'da yer alan işgalli 2 arsanın hisselerini ihale ile satıyor. İhale 20 Ekim'de gerçekleşecek..

Tuzla Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Tuzla Belediyesi tarafından Tepeören ve Aydınlı Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak...

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla'da 18 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa 18 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın ilk ihale tarihi 24 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Tuzla'da satılık arsa 18 milyon TL'ye!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. 18 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazın ihalesi 24 Eylül'de yapılacak. 

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Tuzla Belediyesi'nden 7.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı, İçmeler ve Mimar Sinan Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak..

Tuzla'da 4.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Tuzla Belediyesi, Tepeören ve Cami Mahallesi'ndeki 2 konut imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Tuzla'da 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi'ndeki yer alan konut imarlı arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 14 Aralık'ta gerçekleşecek..

Tuzla'da 18 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Tuzla Belediyesi, konut imarlı 9 arsasını ihale usulü ile satıyor. Arsaların ihalesi 10 Ekim'de yapılacak..

Tuzla Aydınlı'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tuzla Aydınlı'daki konut imarlı arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor..

Tuzla Havaray ihale tarihi Haberi

Tuzla Havaray ihale tarihi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Merter Ek Hizmet Binası’nda yapılan ihaleye kapalı zarf usulüyle toplam 11 firma katıldı. Teklif zarflarının sunulmasının ardından ihale komisyonu tarafından ön inceleme yapıldı ve firmaların proje maliyetleri için verdikleri rakamlar açıklandı. İhalede en düşük teklifi 372 bin 500 TL ile Kmg Proje Mühendislik Müşavirlik Bilş. Tekn. Ltd. Şti. verirken, en yüksek teklif ise 777 bin 725 TL’lik rakamla Grontmij Ab’nin oldu.


İhale komisyonu, verilen teklifleri kapalı oturumun ardından yapılacak detaylı incelemeler sonunca projenin hangi firmaya verileceğini belirleyecek. Proje ihalesinin sonuçlanmasının ardından ihaleyi kazanan firma, Havaray projesinin taslağını hazırlayacak. Taslak doğrultusunda yeni bir ihaleye daha çıkılacak ve kazanan yüklenici firma, projeyi hayata...