06 / 05 / 2024

tuzla Lobi Çarşı

tuzla Lobi Çarşı

10 bin konutluk TOKİ projelerinin tam ortasında bulunan “Adres Lobi Çarşı” bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede.

Adres Lobi Çarşı'da satışlar başladı! 119 bin TL'ye mağaza!

Dumankaya, İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Tuzla-Aydınlı’daki projesi “Adres Lobi” içerisinde yer alan ticari alanların satışına başladı

Lobi Çarşı satışta! 1.027 lira taksitle! Yıl sonu teslim!

Dumankaya Adres bölgesinin tek ticari merkezi Lobi Çarşı 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu!

İŞ GYO 4 gayrimenkulünün 2023 yılı kira gelirini açıkladı!

İŞ GYO'nun 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirket Tuzla Meydan Çarşı, Ankara İş Kule, Taksim Ofis Lamartine ve Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Kira Değerleme Raporunu yayımladı.

İş GYO 4 gayrimenkulünün kira değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

İş GYO, Ankara İş Kule, Mallmarine AVM, Tuzla Meydan Çarşı ve Dikilitaş binasına ilişkin kira değerleme raporlarını yayınladı. İşte İş GYO'nun o 4 gayrimenkulünün kira değerleri... 

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı içerisinde yer alan 39 adet taşınmazın toplam bedeli 31 milyon 675 bin TL olarak belirlenirken  KDV dahil 37 milyon 376 bin 500 TL değer takdir edildi.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı kira değerleme raporunda gayrimenkullerin KDV hariç aylık pazar kira değeri 163 bin 530 TL, KDV dahil 192 bin 965,40 TL olarak belirlendi. 

İŞ GYO Tuzla Meydan Çarşı 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 2 Parsel'de yer alan 39 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 2 parselde yer alan 39 adet bağımsız bölüme ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

İş GYO AVM'lerinde yüzde 100 kira indirimi yaptı!

İş GYO, Haziran ayı için aylık sabit kira bedelleri üzerinden yüzde 50 oranında kira indirimi yapılmasına karar verilen Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'da; Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayacak şekilde yüzde 100 oranında uygulanmasına karar verildi.

İş GYO Kanyon AVM kiracılarına yüzde 50 kira indirimi yapacak!

İş GYO portföyünde yer alan Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla tam kapasite ile faaliyete geçmesine, Kanyon AVM ve bahsi geçen çarşı ve ticari alanlarda işletmelerini açan kiracılara yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması kararlaştırıldı.

İş GYO'nun kiracıları faaliyetlerine başlıyor!

İş GYO, Kanyon Alışveriş Merkezi, Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 11 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla kademeli olarak faaliyete açılmasına, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki tüm kiracıların  1 Haziran 2020 tarihine kadar faaliyete başlamasına karar verdi.

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisin satışını tamamladı! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisini toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı ve tapu devir işlemleri tamamlandı...

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisini 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam'a sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisi  toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı...

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'daki 5 ofis 310 milyon TL'ye satıldı!

İş GYO'nun Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin hali hazırda kiracı olduğu Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 bağımsız bölümün toplam 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye satılmasına karar verildi.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'daki dükkanlarını kiraya veriyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Meydan Çarşı'da 331 metrekarelik alanı Bayek Ağız ve Diş Sağlığı'na, 110 metrekarelik alanı ise Paşabahçe'ye kiraya verdi...

tuzla Lobi Çarşı Haberi

tuzla Lobi Çarşı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Tuzla Aydınlı’da bulunan projesi “Adres Lobi” içerisinde yer alan ticari alanların satışına başladı. Tuzla Aydınlı’nın en iyi konumunda, 11 seçkin Adres projesi ile 10 bin konutluk TOKİ projelerinin tam ortasında bulunan “Adres Lobi Çarşı” bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede. 


Yüksek tavanlı görkemli lobisi ve otel konforunu aratmayacak nitelikte donatılara sahip Adres Lobi projesinin içerisinde yer alan, 3 tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunan “Adres Lobi Çarşı” İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden üniversiteler merkezi Tuzla Aydınlı’da sunduğu nitelikli hizmetleriyle bölgenin kalbinin attığı yer olacak. 


Adres Lobi'nin dış cephesinde yer alan semt çarşısı 41 mağazadan oluşuyor. Adres Lobi semt çarşısı, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla bölgenin...