05 / 05 / 2024

tuzla marina ihale

tuzla marina ihale

İhalesini 120 milyon 750 bin TL'ye Bayraktar Kardeşler İnşaat'ın kazandığı Tuzla Marina Projesi, 834 yat kapasitesine sahip. Projenin 2 bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor...

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

İBB'den Tuzla'da 5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tuzla'da yer alan işgalli 2 arsanın hisselerini ihale ile satıyor. İhale 20 Ekim'de gerçekleşecek..

Tuzla Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Tuzla Belediyesi tarafından Tepeören ve Aydınlı Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak...

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla'da 18 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa 18 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın ilk ihale tarihi 24 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Tuzla'da satılık arsa 18 milyon TL'ye!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. 18 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazın ihalesi 24 Eylül'de yapılacak. 

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Tuzla Belediyesi'nden 7.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı, İçmeler ve Mimar Sinan Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak..

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Zer Tuzla Marina, Zer Mecidiyeköy, Zer Levent projeleri geliyor!

Ceylan İnşaat, 2017 yılını 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyümeyle geride bıraktı. Ceylan İnşaat'tan 2018 yılında 3 yeni proje geliyor... 

tuzla marina ihale Haberi

tuzla marina ihale

Gökyüzünden bakıldığında çupra balığı görüntüsünü arındıracak olan Tuzla Marina Projesi, 834 kat kapasitesine sahip olacak. Tuzla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihalesini  120 milyon 750 bin TL'ye Bayraktar Kardeşler İnşaat'ın kazandığı proje Yap-İşlet- Devret modeliyle inşa edilecek. marina, denizin üstünde adalardan oluşan bir alışveriş merkezi, su oyunları parkı ve 5 yıldızlı otelin yer alacağı proje 2 bin kişiye istihdam sağlayacak. Toplam 370 dönüm alan üzerinde kurulacak projenin 2015 yılında tamamlanması...