12 / 05 / 2024

Tuzla Marina teslimleri

Tuzla Marina teslimleri

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Anadolu Yakası Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor. Marinada AVM, tema park ve otel de ter alacak.

Vema Tuzla'da 15 yıl vade, 0.69 faiz ve 3 yıl düşük taksitle ev sahibi olabilirsiniz! 

Vema Tuzla projesinde konut teslimleri başlarken, satışlar da tüm hızıyla sürüyor. Peki Vema Tuzla'da hangi konut tipleri var, konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor! Son 20 daire! 

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı ile yükselen Realist Tuzla'da 20 daire alıcısını bekliyor. Projede daire teslimleri Aralık ayında yapılacak..

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Zer Tuzla Marina, Zer Mecidiyeköy, Zer Levent projeleri geliyor!

Ceylan İnşaat, 2017 yılını 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyümeyle geride bıraktı. Ceylan İnşaat'tan 2018 yılında 3 yeni proje geliyor... 

Marina Ankara Konutları fiyat bilgisi 2018!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Marina Ankara Konutları'nda ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak..

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Anadolum İnşaat İdol Tuzla teslimleri 31 Haziran'da!

Yüzde 60’i yeşil alan ve sosyal alan olarak planlanan Tuzla Anadolum İdol projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor..

Marina Ankara Sinpaş ödeme planı 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Marina Ankara'da 84 ay 0 faiz kampanyası!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara projesinde 84 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Tuzla Marina teslimleri Haberi

Tuzla Marina teslimleri

Marinayı Tuzla Belediyesi’nin yaptığını açıklayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ihale dosyasında şart koştuğu çalışanların Tuzla’dan olması maddesiyle, yaklaşık 3 bin Tuzlalı’ya farklı iş kollarında istihdam sağlayacaklarını belirtti. Yazıcı, 185 bin metrekareye yayılan marinada 840 yat parkı ve 200 kapasiteli balıkçı barınağının yanında alışveriş alanlarından restoranlara ve eğlence parklarına kadar bir çok farklı bölümün yer alacağını söyledi.


Yıllık 25 milyon ziyaretçi beklenilen Tuzla Marina’nın bölgenin çehresini değiştireceğini anlatan Yazıcı, "Tuzla’da kent mirasına kazandırılabilecek en güzel eserlerden birisini hazırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Marina, denizcilik sektöründe her türlü imkana sahip olan Tuzla’nın her alanda ilerlemesine katkı sağlayacak. Mart 2015’te Tuzla Marina’nın hizmete açılmasıyla Tuzla, dünya çapında tanınan, bilinen ve dünyanın her yerinden ziyaretçi ağırlayacak bir şehir olacak" şeklinde konuştu.   


Yakıt ikmali, bakım...