05 / 05 / 2024

tuzla marina turizm

tuzla marina turizm

Tuzla Marina'da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2015 yılı mart ayında hizmete girmesi planlanan Tuzla Marina, Tuzla'ya yılda 25 milyon iç ve dış turizmden ziyaretçi getirecek!

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Nejat Erbil Ağman tarafından açıldı.

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi Bayrampaşa’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehrez Zaıdı ve Saıd    Zaıdı tarafından kuruldu.

Tuzla İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Rıza Mert Tarafından kuruldu.

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Andaj tarafından kuruldu.

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Malek Ata Atwah, Montser Khaled ve Murat Kaygusuz ortaklığında kuruldu.

369 Marina Grup Turizm ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

369 Marina Grup Turizm ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 milyon TL sermaya bedeli ile Fatemeh Ansari tarafından kuruldu. 

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Sancak Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Sancak Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı...

Kapital Endeks Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapital Endeks Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Fulya Yelden tarafından kuruldu...

Mamut Turizm Seyahat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mamut Turizm Seyahat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Şiar İldan tarafından kuruldu.

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan ve İlker Arda ortaklığında kuruldu. 

Kuthan Seyahat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Kuthan Seyahat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

tuzla marina turizm Haberi

tuzla marina turizm

Tuzla Marina'da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2015 yılı mart ayında hizmete girmesi planlanan Tuzla Marina, mimari ve fonksiyonel açıdan dünyanın sayılı marina projeleri arasına girmeye aday. 185 bin metrekare yeşil alanı da bünyesinde barındıracak olan 840 yat kapasiteli Tuzla Marina'da 200 kapasiteli balıkçı barınağı, alışveriş, hizmet ve servis alanları, su oyunları eğlence parkı, seyir terasları, kafe ve restoranlar, parklar, çocuk oyun alanları, açık spor sahaları, yürüyüş yolları, gösteri alanları, konaklama alanı, kent meydanı ve 5 bin araçlık otopark da yer alacak. Marina projesi hakkında bilgi veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Bu projeyle Tuzla'ya yılda 25 milyon iç ve dış turizmden ziyaretçi bekliyoruz. Tuzla Marina E-5 ve raylı sistem ile de entegre olacak ve ulaşım akslarının merkezinde...