22 / 05 / 2024

tuzla osb fabrika yangını son durum

tuzla osb fabrika yangını son durum

Tuzla Organize Sanayi Sitesi’nde dondurma dolabı üreten bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Fabrikadaki kimyasal maddelerin tutuşması üzerine alevler büyüyerek büyük bir alanı kapladı...

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Tuzla'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika hissesi!

T.C. İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi 5908 ada 8 parselde yer alan fabrika hissesini 15 milyon 512 bin 160 TL'ye icradan satıyor...

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Erzurum'daki OSB bölgeleri ve fabrika sayısı mecliste!

Erzurum'da bulunan organize sanayi bölgeleri ile toplam fabrika sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Sivas'ta fabrika inşaatları artıyor!

1989 yılında faaliyete geçen Sivas Merkez birinci OSB'de halen 158 firma üretim yapıyor. 2021 sonunda tamamlanması planlanan fabrika inşaatları ile birlikte bölgede istihdam edilenlerin sayısı artacak. 

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Tuzla'da 33.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, 1344 Parsel, Orhanlı Mahalle, Kazanocaklar Mevkiide yer alan fabrika binası ve arsasını 33 milyon 127 bin 592 TL'ye satıyor...

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Mardin OSB koronavirüs salgınında da yatırımcıların gözdesi!

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

Aydın Buharkent OSB'de fabrika yatırımı atağı!

Buharkent OSB'yi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan bir merkez. Üretim kabiliyetlerimizi artırdığımız zaman Çin’le yarışır bir yere geldiğimizi söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

tuzla osb fabrika yangını son durum Haberi

tuzla osb fabrika yangını son durum


Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Tuzla Organize Sanayi Sitesi’nde dondurma dolabı üreten bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Fabrikadaki kimyasal maddelerin tutuşması üzerine alevler büyüyerek büyük bir alanı kapladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin havadan ve karadan müdahale ettiği yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Dumandan etkilenen itfaiye ekiplerine vatandaşlar ayran verirken yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme...