05 / 05 / 2024

Tuzla Palmiye Evleri teslim tarihi

Tuzla Palmiye Evleri teslim tarihi

Palmiye Evleri Tuzla projesinde ev fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ekhan İnşaat Palmiye Evleri projesinde konutlar bu yıl Temmuz ayı içerisinde sahiplerine teslim ediliyor...

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Tuzla Doka Evleri lokasyon!

Tuzla Doka Evleri lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 142 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.

Tuzla Doka Evleri iletişim!

Tuzla Doka Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Doka Evleri'nde toplamda 142 daire bulunuyor. 

Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 2017!

Toplam 722 daireden meydana gelen Tuzla Lokum Evleri'nde daire alanları 117 ila 126 metrekare arasında değişiyor. İşte Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 2017...

Tuzla Elexia Evleri ödeme planı!

Yeşil GYO imzasını taşıyan Tuzla Elexia Evleri projesinde daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Tuzla Port Evleri iletişim!

Tuzla Port Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. TRC İnşaat'ın projesi Tuzla Port Evleri'nde konut satışları bu ayın sonunda başlayacak...

Tuzla Serender Evleri yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje!

Mavera - Mefa Ortaklığı'nın projesi Tuzla Serender Evleri, ilk 20 daireye özel yüzde 10 indirimle satışa çıktı. Tuzla Serender Evleri'nde fiyatlar 220 bin liradan başlıyor...

Tuzla Kriya Evleri teslim tarihi!

Tuzla Kriya Evleri teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. 188 daireden oluşan Tuzla Kriya Time Evleri projesinin inşaat çalışmaları Ocak 2016 yılında başlıyor...

Tuzla Evora Evleri 'nde 36 Ay 0 faiz fırsatı!

Tuzla'da 6 bölgeden oluşan dev bir yaşam alanı olarak inşa edilen Evora İstanbul'a hemen teslim dairelere cazip ödeme seçenekleri ile sahip olmak mümkün..

2002 yılında Soyak Yenişehir'de 530 milyon liradan başlayan taksitlerle daire!

2002 yılında Soyak Yenişehir'de bulunan konutların satışı devam ediyormuş. Palmiye Evleri'nde bulunan 56 metrekarelik bir daire 11 milyar 200 milyon lira peşinat ve 530 milyon lira taksitle satılıyormuş.

2000 yılında Soyak Yenişehir'de 411 milyon liradan başlayan taksitlerle daire!

2001 yılında tamamlanacak Soyak Yenişehir Şelale Evleri ve 2002 yılında tamamlanacak Yenişehir Palmiye Evleri, 2000 yılında yüzde 25'i peşin 411 milyon liradan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

Tuzla Evora Evleri'nde yüzde 0,5 faiz imkanı!

Bankalar konut kredisini artırırken TOKİ kuruluşu Emlakkonut GYO.A.Ş aylık 0,5 le sattığı konutlarda büyük fırsat sunuyor.Tuzla Evora Evleri bu yönüyle cazip ödeme imkanlarına sahip.

Evora İstanbul Tuzla'da yüzde 0,5 faiz oranıyla vade!

Emlak Konut Tuzla Evora İstanbul evleri İstanbul’a yeni bir soluk, alıcılarına ise yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Tuzla Evora Evleri bu yönüyle cazip ödeme imkanlarına sahip.

Tuzla Palmiye Evleri teslim tarihi Haberi

Tuzla Palmiye Evleri teslim tarihi


Ekhan İnşaat tarafından hayata geçirilen Palmiye Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'da inşa ediliyor. 2 blok olarak tasarlanan Palmiye Evleri Tuzla projesi 40 konuttan meydana geliyor.


Tuzla Palmiye Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Tuzla Palmiye Evleri projesinde 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 95 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare büyüklüğe sahip.


Palmiye Evleri Tuzla fiyat listesi 1+1 dairelerde 150 bin TL, 2+1 dairelerde 240 bin TL, 3+1 dairelerde 280 bin TL'den başlıyor. Tuzla Palmiye Evleri teslim tarihi bu yılın Temmuz ayı olarak belirtiliyor.


Ekhan İnşaat Palmiye Evleri satış ofisi ile 0216 446 19 54 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Palmiye Evleri Tuzla projesinde kapalı otopark, kamelyalar, süs havuzu, spor salonu, toplantı odaları yer alıyor.