05 / 05 / 2024

tuzla sanayi dönüşüm imar planı

tuzla sanayi dönüşüm imar planı

Tuzla E-5 Karayolu ile Demiryolu arası Sanayi Şeridi Dönüşüm Nazım İmar Planı ve Batakçalı Mevkii Revizyon Nazım İmar Planı'na plan notu ilave edilmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan indiriliyor.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Shanlı Yı tarafından kuruldu.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından açıldı.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karakoyun tarafından kuruldu.

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun ve Süreyya Karadeniz tarafından kuruldu.

6 İlde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

6 ilde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi kapsamındaki illere ve Proje'nin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Yiğit tarafından kuruldu. 

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Akif Nam tarafından kuruldu. 

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kahveci tarafından kuruldu.

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi açıldı!

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel tarafından kuruldu. 

tuzla sanayi dönüşüm imar planı Haberi

tuzla sanayi dönüşüm imar planı

Tuzla İlçesi, 11.02.2002 tasdik tarihli E-5 Karayolu ile Demiryolu arası Sanayi Şeridi Dönüşüm Nazım İmar Planı ve 19.03.2010 tasdik tarihli Batakçalı Mevkii Revizyon Nazım İmar Planı'na plan notu ilave edilmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, yarın (16 Eylül 2014, Salı) askıdan indiriliyor.


Tuzla E-5 Karayolu ile Demiryolu arası Sanayi Şeridi Dönüşüm imar planı hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28329 dosya numaralı imar planını 21 Temmuz 2014'te onayladı ve 18 Ağustos 2014'te ilanen askıya çıkardı. 


Tuzla, E-5 Karayolu ile Demiryolu arası Sanayi 1/5000 ölçekli imar planını indirmek için tıklayın!
Tuzla, E-5 Karayolu ile Demiryolu arası Sanayi 1/1000 ölçekli imar planını...