21 / 05 / 2024

tuzla Şifa Mimarsinan Spor Kompleksi

tuzla Şifa Mimarsinan Spor Kompleksi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın seçim vaatleri arasında yer alan Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi inşaatı hızla ilerliyor. Kompleksin, 1 ay içinde tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

Tuzla 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı! 

Tuzla ilçesi 30.04.2005 onaylı Aydıntepe, İçmeler, Şifa, Mimarsinan ve çevresi Nazım İmar Planında H:Serbest Plan notu tadilatına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Tuzla Mimar Sinan ile Şifa mahallelerine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Mimar Sinan - Şifa Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Şifa Mahallesi plan tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Şifa Mahallesi, 676 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Tuzla'da 5.2 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Şifa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL'ye icradan satılıyor. 

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tuzla İçmeler'e 60 milyon TL'lik modern termal tesis!

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu.

Erdağı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdağı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ercan Erdağı tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta İstanbul, Tuzla, Şifa Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi' nde kuruldu.

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Ayday tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Tuzla Şifa Mahallesi, Cihangir Sokak'ta kuruldu.

Özdekor Gayrimenkul Emlak İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özdekor Gayrimenkul Emlak İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Kılınç ve Filiz Bayraktar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Tuzla, Şifa Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Gündoğan Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevda Gündoğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Tuzla, Şifa Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, seçim vaatleri arasında yer alan Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi’nin de açılışını gerçekleştirerek bölge halkına 14 dönümlük alanda yeni bir spor ve yaşam alanı kazandırdı.

Tuzla'da iki cadde birleşiyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şifa Mahallesi’nde 19 Mayıs Caddesi ile Hürriyet Caddesi’nin birleşmesine engel olan 2 dükkan, 1 daire ve arkasında yer alan 1 arsanın 191 m2’lik kısmının kamulaştırılmasına karar verdi.

Park Pazarlama Emlak İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Tuzla Şubesi açıldı!

Park Pazarlama Emlak İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Tuzla Şubesi, Mustafa Emen Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Tuzla, Şifa Mahallesi, Şifa Yanyol Caddesi'nde açıldı.

tuzla Şifa Mimarsinan Spor Kompleksi Haberi

tuzla Şifa Mimarsinan Spor Kompleksi


Tuzla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mart ayında yapımında başlanan Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi’nin kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Mimarsinan Mahallesi Sevdanur Sokak’taki 17 dönümlük alanda yapımı devam eden komplekste futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, çocuk oyun alanı, kaydırak alanı ve kum havuzu, fitness alanları, yürüyüş yolları, rekreasyon alanları ve çevre düzenleme çalışmaları yer alıyor. 


Şifa ve Mimarsinan Mahallesi, Sporla İç İçe Olacak

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kompleksin 2 mahallenin spor yapma ihtiyacını karşılayacağını, bölgenin yeşil alan miktarını arttıracağını söyledi. Seçim vaatleri arasında yer alan komplekste ferdi ve takım sporları yapılacak alanlar hazırlandığını belirten Başkan Yazıcı, “Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’nde başta gençlerimiz olmak üzere mahalle sakinlerinin sağlıklı gelişim ve kaliteli zaman geçirebilecekleri bir kompleksi hizmete hazırlıyoruz. Tuzla...