05 / 05 / 2024

Tuzla Viaport Marine detayları

Tuzla Viaport Marine detayları

Tuzla Viyaport Limanı nedir? Viyaport Tuzla Liman projesinin detayları nelerdir? Viyaport Limanı Tuzla'da nerede? Tuzla Viyaport Liman projesi ne zaman hizmete açılacak? İşte Tuzla Viyaport Limanı hakkında tüm detaylar...

Pinyin Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pinyin Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Burak Erarslan ve ALican Verim ortaklığında kuruldu.

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Tuzla Viaport AVM'deki hayvanat bahçesinin kapatılması isteniyor!

Tuzla Marina ve AVM Projesi'nde yer alan yunus parkı ve hayvanat bahçesine karşı imza kampanyası başlatıldı. Dcilen iptal edilmesi talebiyle Change.org sitesinde imza kampanyası başlattı.

İstanbul'un yeni yatırım bölgesi Tuzla!

Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Tuzla, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin ev sahipliğini üstlenecek. Tuzla, yepyeni bir ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu

Viaport Marina imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla'da yer alan Viaport Marina 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

1 milyarlık Viaport Marina Tuzla'da hayata geçiriliyor!

Dünyanın ilk deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, 1 milyar liralık yatırımla Tuzla'da kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina kapılarını açtı!

1 Milyar TL’lik yatırımla, eğlence, alışveriş, turizm, marina, akvaryum ve business center’ın bir arada bulunduğu Tuzla’daki Viaport Marina kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina açıldı!

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan Viaport Marina kapılarını açtı.Türkiye’ye yakışan proje yaptıklarını kaydeden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz İstanbul’a, İstanbul bize çok yakıştı” dedi.

Viaport Marina tanıtıldı!

Via Properties tarafından 1 milyar lira maliyetle Tuzla'da inşa edilen Viaport Marina, İstanbul'un fetih yıl dönümü olan 29 Mayısta hizmete açılacak, inşa süreci devam eden Viaport Marina, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Tuzla Viaport Marine detayları Haberi

Tuzla Viaport Marine detayları

Tuzla Viyaport Liman projesi ne zaman hizmete açılacak?


İşte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın 07 Şubat 2014 tarihinde Tuzla’da müjdelediği Tuzla Viyaport Limanı projesinin detayları…


“İstanbul’un çok önemli bir aktivite merkezi de Tuzla’ya gelecek. Öyle bir merkez ki yılda 25 milyon insan buraya gelecek. Tuzla ağırlıklı 2 bin 500 insan çalışacak” diyen Topbaş, “Tuzla Viaport Marine, içinde her türlü aktiviteleri olan 570 milyon TL’lik bir yatırım. Tuzla plajlarıyla, havuzlarıyla, sergi alanlarıyla, toplantı salonları ve gezi alanları ile marinasıyla birlikte İstanbul’un cazibe merkezi olacak. 750 bin metrekarelik yeşil alana sahip olacak projeyi, Asya ve Avrupa yakasından görmeye, yaşamaya metrolarla gelecekler. Turistler de gelerek burada konaklamak isteyecekler. Tuzla dört mevsim yaşayan bir turizm merkezi olacak. Metro hattından buraya bir havaray sistemi yapacağız....