01 / 05 / 2024

tuzla Yangın ve Akustik Laboratuvarı

tuzla Yangın ve Akustik Laboratuvarı

Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE), Tuzla'da kuracağı Yangın ve Akustik Laboratuvarı'nda son aşamaya gelindi. Yakında faaliyete geçecek bu laboratuvarda, demiryolu araçlarında yangın ve akustik test ve muayenesi yapılabilecek.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Dolar coştu, altın tuzla buz! Uzmanlar uyarıyor! Bu gelişmeler yaşanırsa altın ve dolar böyle olacak

Altın ve dolar piyasasında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk işlem gününde dolar coştu, altın ise tuzla buz oldu. Uzmanlardan altın ve dolar konusunda uyarılar gelmeye başladı.

Altın ve dolar tuzla buz oldu! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Kabusunuz olacak

Para ve altın piyasası uzmanı İslam Memiş, para ve altın piyasalarının ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dünyada altın ve doların değer kaybettiğini ve piyasaların çok karşışık olduğunu söyledi. Dünya genelinde altın ve dolar resmen tuzla buz oldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi açıldı!

30 milyon TL yatırımla hayata geçen Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi açıldı.

Allianz'dan Türkiye'ye 30 milyon liralık deprem ve yangın merkezi!

Allianz Türkiye'nin 30 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi açıldı

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

tuzla Yangın ve Akustik Laboratuvarı Haberi

tuzla Yangın ve Akustik Laboratuvarı


Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE), Tuzla'da kuracağı Yangın ve Akustik Laboratuvarı'nda son aşamaya gelindi. Yakında faaliyete geçecek bu laboratuvarda, demiryolu araçlarında yangın ve akustik test ve muayenesi yapılabilecek. 


TSE'den yapılan açıklamada, raylı sistemlerde yangın güvenliği açısından harmonize bir standart olan "EN 45545" standardının, yapı malzemelerinde yangın güvenliği standardı olan ve yeni kurulacak laboratuvarda temel standart olan "TS EN ISO 13501-1-2"ye birçok atıfta bulunduğu belirtildi. Ortak deney metotlarının çokluğuyla demiryolu ile ilgili yapılabilecek deneylerin bir kısmının kısa süre içerisinde gerçekleştirilebileceği ifade edilen açıklamada, kalan kısmının ise kapsam dahilinde olduğu ve en kısa zamanda gerçekleştirebilecek kapasiteye ulaşılacağı vurgulandı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen TSE Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, Tuzla'da kuracakları Yangın ve Akustik Laboratuvarı'nda son aşamaya geldiklerini ve yakında faaliyete geçeceklerini aktardı. 


TSE'nin hedefi test...