10 / 05 / 2024

tuzlada bulunan tersaneler

tuzlada bulunan tersaneler

İstanbul İli Tuzla İlçesinde yer alan tersane İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 38 milyon 89 bin 216 TL bedelle 22 Ekim 2014 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihaleye çıkıyor.

İcra dairelerinde derdest bulunan toplam dosya sayısı 21 milyon 703 bine çıktı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut vatandaşların bankalara olan borçlarının Mart'ın son haftasında 66,1 milyar Türk Lirası artarak 3,1 trilyon Türk Lirası'na yaklaştığını dile getirirken, icra dairelerinde derdest bulunan toplam dosya sayısı 21 milyon 703 bine çıktığını söyledi.

Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancı yaşıyor

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancının yaşadığını bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Yedieminlerde bulunan hacizli mallar yarın satışa çıkıyor

Yedieminlerde bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların, yarın itibarı ile satışa çıkarılacağı açıklandı. İşte sarışa çıkarılan mallar ve haberin detayları...

İhtiyati tedbiri bulunan gayrimenkul satılır mı? İhtiyati tedbir ne demek?

İhtiyati tedbiri bulunan gayrimenkulün satış durumu, bazı kişiler tarafından merak edilir. Bunun için öncelikle ihtiyati tedbirin ne anlama geldiğini bilmek önemlidir. Hukuki süreçlerde bazı durumlarda hakkın alınmasını sağlayan ihtiyati tedbiri kararı gayrimenkuller için de alınabilir.

Afyonkarahisar'da kazıda bulunan çömleklerden birinde insan kemikleri çıktı!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yapılan bir inşaat sırasında, TOKİ Mahallesi'nde bulunan bir arsada Roma dönemine ait olduğu düşünülen bir lahit keşfedildi. 

Tuzla Tersaneler Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi 5495 Parsel Tersane Alanı Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Erdoğan'dan 'faiz artırın' tavsiyesinde bulunan IMF'ye yanıt

Gaziantep'de, toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada yurt dışı programı çerçevesinde son olarak İngiltere'de bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bizim IMF ile işimiz yok" dedi.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Hükümet 10 ilde bulunan taşınmazların imar planlarını değiştirdi ve satışını onayladı! İşte o iller

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 ilde bulunan 17 taşınmazın imar planlarını değiştirdi ve satış işlemlerini onayladı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o iller ve satışı yapılan mülkler...

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Karadeniz'de bulunan doğal gaz taşıma çalışmalarında yeni safha

Karadeniz'de bulunan doğal gazın Türkiye'de hizmete alınmasına ilişkin çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlk gazın 1 yıl sonra vandan açılması bekleniyor. Bölgeden çıkarılan doğal gaz ilk olarak günlük 10 milyon metreküp şeklinde tüketiciye ulaşacak ve kademeli olarak artacak.

Tuzla Tersaneler Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi 8146 parselde (eski 5416) 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

tuzlada bulunan tersaneler Haberi

tuzlada bulunan tersaneler

İstanbul İli Tuzla İlçesinde yer alan tersane İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 38 milyon 89 bin 216 TL bedelle inşaat hakkı satışa çıkarılıyor.  


Tuzla Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 29.05.2013 tarihinde 3239/14099 sayılı imar durumu yazısında; İstanbul İli, Tuzla İlçesi Merkez Mahallesi 28 pafta, 4649 parsel sayılı yerin  17.09.2004 tasdik tarihli yerin  1/1000 ölçekli Tuzla Tersaneler Sanayi Bölgesi Revizyon Uygulama İmar Planında Tersane alanında kaldığı bildirilmektedir. 


İstanbul Tuzla Merkez Mahallesi İçmeler Mevkii, 62 cilt, 6039 sayfa 4649 parselde kayırlı tarla niteliğindeki taşınmaz üzerindeki inşaat hakkı satışa çıkarılmıştır. Söz konusu üst hakkı tapu kaydına 15.12.1982 tarih ve 4007 yevmiye numaralı şerh edilmiş 15.12.1982 başlangıç tarihinden itibaren 49 yıl süre ile tesis edilmiştir.


İhale İlanı


T.C İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Taşınmazın...