03 / 05 / 2024

Tuzle şelale restaurant

Tuzle şelale restaurant

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Şelale Park'ta Şelale Restaurant & Cafe ve Tuzla Belediyesi Bay ve Bayan Havuzlarının açılışı birlikte gerçekleştirildi.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Numan Ünvan tarafından kuruldu.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Demir ve Mustafa Duhan Demir tarafından kuruldu.

Başakşehir Şelale Park imara açılmayacak!

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin en önemli yeşil alanları arasında yer alan Şelale Parkı imara açma girişimine yargı bir kez daha 'dur' dedi.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Monshı Group Turizm Restaurant Otomotiv Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monshı Group Turizm Restaurant Otomotiv Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdur Rahman tarafından kuruldu. 

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Bortusan Gıda ve Restaurant İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bortusan Gıda ve Restaurant İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Bora Oğul Boran ve Tuna Ceylan ortaklığında kuruldu.

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Tuzle şelale restaurant Haberi

Tuzle şelale restaurant

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Tuzla Belediyesi bay ve bayan havuzlarının ardından Şelale&Restaurant Cafe'nin açılışı gerçekleştirildi. 


Tuzla'da Yaşamak Ayrıcalıktır Açılışta konuşan Tıızla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Şelale Park'ın Türkiye'nin en fonksiyonel parkı olduğunu söyledi. 100 dönümlük alanın geçmişteki halini hatırlatan Başkan Yazıcı, "Tuzla'da yaşamanın ayrıcalığını ortaya koyacak olan hizmetleri hep birlikte açıyoruz." dedi. Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Türkiye'nin en fonksiyonel parkında havuzların ve sosyal tesislerinin açılışını birlikte gerçekleştireceğiz. İlk zamanlar duvarı konuşulan, Berlin duvarı gibi aşılamayan duvarın arkasında neler olduğunu, bir kent...