11 / 05 / 2024

Twin Towers

Twin Towers

Açık ve kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Merter Platform Residence projesinde fiyatlar 475 bin liradan başlıyor. Projede teslimler Mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek...

Platform Merter Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Platform Merter projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Doğa Şehircilik Platform Merter'de peşinde yüzde 8 indirim!

Yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Merter Eroğlu Platform Evleri'nde 120 aya kadar 0,64 faiz oranı ile vade yapılıyor...

Platform Merter Rezidans'ın havadan yeni görüntüleri!

Platform Merter projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Merter Platform Terasevler'de son stüdyo daire 438 bin TL!

Yüzde 1 peşinat ile 120 ay vadelendirme imkanı sunan Platform Merter'de 1+1 daireler 654 bin TL ile 800 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor...

Platform Merter Konutları'nda metrekare fiyatı 6 bin 600 TL!

2013 Mayıs ayında tamamlanacak Platform Merter'de dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 600 TL'den başlıyor...

Eroğlu Platform Merter Konutları'nda metrekaresi 5 bin TL'ye!

Arsa alanı 35 bin metrekare olan Platform Merter, Eroğlu Yapı tarafından İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Merter'de inşa ediliyor

ESN Twin Towers Elazığ satışa çıktı!

ESN Esenler Yapı İnşaat, temelini attığı Doğu Anadolu’nun ve Elazığ’ın en yüksek binası ESN Twin Towers ile şehrin modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ankara Twin Towers devlet hastanesine mi kiralandı?

Sağlık Bakanlığı bürokratlarının, Ankara’da hayata geçirilen Twin Towers'ı‘hastane için uygun değil’ raporlarına rağmen devlet hastanesine aylık 354 bin liraya kiralattıkları iddia edildi

Twin Towers Ankara teslim tarihi!

Twin Towers Ankara teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirtiliyor. Twin Towers Ankara projesi 128 daireden oluşuyor...

Twin Towers'ta teslimler 2017'de!

Twin Towers projesi Mandalin Grup tarafından Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. 128 daireden oluşan projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

Koç Twin Towers'ta metrekaresi 11 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Koç Yapı’nın Twin Towers projesi, şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Bağdat Caddesi Suadiye'de hayata geçiyor.

Twin Towers Samsun telefon!

Twin Towers Samsun telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Twin Towers Samsun 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan oluşuyor.

Twin Towers Samsun adres!

BMG2 Yapı imzası ile Samsun Atakum'da inşa edilen Twin Towers Samsun daire fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Twin Towers Samsun adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Twin Towers Projesi Samsun!

Samsun'da 11 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Twin Towers Projesi Samsun, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve penthouse dairelerden oluşuyor. Proje BGM2 Yapı imzası taşıyor.

Twin Towers Samsun teslim tarihi!

3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan meydana gelen Samsun Twin Towers projesi 106 daireden oluşuyor. Peki Twin Towers Samsun teslim tarihi ne zaman ?

Twin Towers Samsun!

Twin Towers Samsun yüzde 86'sı yeşil alan olmak üzere 11 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Twin Towers Samsun'da daire fiyatları 570 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Twin Towers Samsun iletişim!

Twin Towers Samsun iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Twin Towers Samsun, Samsun 'un Atakum ilçesinde yükseliyor. Twin Towers, BMG2 Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Twin Towers Samsun' da daireler 570 bin TL' den başlıyor!

BGM2 Yapı tarafından hayata geçirilen Twin Towers Samsun projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daireler şeklinde dizayn edildi. Twin Towers Samsun' da daireler 570 bin TL' den başlıyor.

Yeşil Twin Residence Towers projesi 2013 yılında tamamlanacak!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Yeşil Twin Residence Towers & Office Complex projesi için düğmeye bastı. 2011 yılında yapımı başlayacak olan proje 2013 yılında tamamlanacak

Twin Towers Haberi

Twin Towers

Eroğlu Gayrimenkul ile Doğa Şehircilik imzası ile hayata geçirilen Platform Merter projesi, İstanbul'un ilçesi olan Merter'de inşa ediliyor. Konut tiplerinin 1+1'den 5+1 penthousa kadar tasarlandığı projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor.


Merter Platform Residence projesi 35 bin metrekare arsa alanına sahip. Mayıs ayında teslim edilecek olan projede 111 adet normal daire, 33 adet teraslı daire yer alıyor.


142 bin 300 metrekare inşaat alanına sahip olan Merter Platform Residence projesinin 19 bin metrekare konut alanı bulunuyor. Ayrıca projede 27 bin 600 metrekare kiralanabilir alan yer alıyor.



Açık-kapalı yüzme havuzu, Wellness Center & SPA'nın yer aldığı Merter Platform Residence projesinde fiyatlar 475 bin liradan başlıyor. Proje E-5'in hemen önünde inşa ediliyor.


Platform Merter'de yüzde 50 peşinat, kalan bakiye 1 yıl sonra tek senet şeklinde...