17 / 05 / 2024

typ

typ

İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine 60 bine yakın alım yapacak. İŞKUR 2022 TYP başvuru tarihleri ve şartları…

60 bin personel alınacak! İş arayanlar buraya! İŞKUR TYP ilanları çıktı mı?

‘İŞKUR TYP ilanları çıktı mı’ yayınlandı mı? sorusunun cevabı arama motorlarında en çok aranan konular arasında. Ağustos ayının son günlerinde TYP alımları için yayınlanacak ilanlar merakla takip ediliyor. Peki, İŞKUR TYP ilanları çıktı mı, yayımlandı mı? TYP okullara güvenlik ve temizlik personel a

İŞKUR TYP personel alımı yapılacağını duyurdu! 1300 personele kadro açıldı...

İŞKUR TYP doğrultusunda 1300 personel alımı yapılacağı kaydetti. Buna göre, yapılan başvurular nereden ve nasıl yapılacak ve başvuru kontenjanları ile başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İş arayanlar ya da işçi arayan kurumlar İŞKUR'a başvuruyor. İŞKUR iş arayanlar için ilan yayımladı. 330 TYP işçi alımı yapacak. En az 11 bin 500 lira maaşla temizlikçi alınacak.

Taşerona kadro: 90 bin kişiden kaçı kadrolu olacak? TYP, 4D işçileri için detaylar

Son dakika haberlerine göre, Kabine Toplantısı'nda taşeron işçilere kadro verilmesi konusu ele alındı. Bu haber 90 binlik taşeron işçilerini çok yakından ilgilendiriyor. İşte taşeron işçilerini ilgilendiren kabine toplantısı sonrası ele alınan kadro ile ilgili detaylar...

İŞKUR Ekim ayı için TYP personel alım ilanları duyuruldu! 3 ilde 496 TYP alım ilanları…

İŞKUR, Ekim ayında Valiliğe 496 TYP personeli alım ilanlarını duyurdu. Bu alımlar, geçici bir süre için çalışacak adaylar için yapılacak. Peki, şartlar ve İş İlan numarası ne?

İŞKUR, Ekim ayında 810 yeni TYP personel alımı için duyuru yaptı! 

Valilik tarafından yayınlanan ilan, aranan şartları ve ilan numarasını içermekte. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İŞKUR, Ekim ayında yeni iş ilanlarıyla karşımızda. 810 kişilik bir kadro için TYP personel alım ilanı yayımlandı. İşte TYP personel alımı hakkında detaylar…

İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR TYP 2023 başvuru tarihleri merak konusu oldu. Peki İŞKUR TYP başvuruları ne zaman başlayacak 2023? İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın!

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

2023 TYP kadro müjdesi! TYP alımları ne zaman başlayacak? Merakla bekleniyordu! TYP alımlarında son dakika!

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında kamuda çalışan işçilere kadro konusu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in son açıklamalarıyla tekrar gündeme taşındı Peki TYP alımları ne zaman başlayacak? Merakla bekleniyordu! TYP alımlarında son dakika!

Kamuda çalışan işçilere kadro ne zaman gelecek? 2023 TYP alımı ne zaman yapılır? 

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında kamuda çalışan işçilere kadro konusu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki kamuda çalışan işçilere kadro ne zaman gelecek?

2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi

İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro gelecek mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi.

İŞKUR TYP’de yeni kadro açılacak mı? TYP kadrosu açıldı mı? İşte son dakika TYP gelişmesi!

TYP kapsamında İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Peki, TYP yeni kadro açıklaması geldi mi?

Taşeron, TYP ve belediye şirketlerindeki 100 bin işçiye kadro müjdesi geldi! İşte detaylar...

100 bin işçiye kadro düzenlemesini içeren yasanın Meclis'in açılmasından sonra gündeme alınması öngörülüyor. Bakan Bilgin konuya ilişkin dikkat çeken açıklamada bulundu.

İŞKUR duyurdu! TYP alımları bugün sona eriyor! Başvuru yapmak isteyenler hemen baksın! Son gün!

İŞKUR, TYP kapsamında deprem bölgesindeki bazı illere personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup son tarih 2 Mayıs Salı günü. Başvuru yapmak isteyenler hemen bakın! Son gün!

typ Haberi

typ

İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine 60 bine yakın alım yapacak. Okulların açılmasına az bir zaman kala Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR üzerinden okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı yapacak.  Peki İşkur TYP ile okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR 2022 TYP başvuruları hakkında ayrıntılı bilgiler.

İŞKUR TYP okul başvuruları vatandaşların pek çoğu  tarafından yakından takip ediliyor. İŞKUR TYP başvuruları, 2022-2023 eğitim yılının başlamasına çok az bir zaman kala merak edilenler arasında yer alıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı personel ihtiyacı doğrultusunda okullarda yer alacak personeller için araştırmalar hız kazandı. İşkur TYP başvuru şartları arasında aranan ilk şart başvuranların 18 yaşını doldurmuş olması. Okullarda temizlik görevlisi ve güvenlik personeli alımı için İşkur TYP başvuru tarihleri ve...