17 / 05 / 2024

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık adresi

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık adresi

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Tercan Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Çin’de mortgage boykotu büyüyor! İşte son dakika gelişmeleri!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu git gide boykot büyüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, son olarak ödemelerini alamayan tedarikçiler de emlak şirketlerini boykot etmeye başladı.

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ufuk Can Kalaycı tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Evrensel, Süleyman  Evrensel tarafından kuruldu.

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Koşu Grup Turizm Anonim Şirketi  Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Keskin tarafından kuruldu.

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık adresi Haberi

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık adresi

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Tercan Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beylikdüzü'nde açıldı.


Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Y.S.Selim Bulvarı,  Altın Kent Sitesi A Blok...