01 / 05 / 2024

Üçkuyular Pazaryeri

Üçkuyular Pazaryeri

Avukat Mustafa Kemal Turan, Üçkuyular Pazaryerine inşası planlanan AVM’ye ilişkin olarak İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi’ni “arsa spekülasyonuna imkan tanımakla” suçladı.

Belediye ile Karayolları Üçkuyular Pazaryeri için anlaştı!

Yerine AVM yapılacak Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınması konusunda Belediye ve Karayolları arasında anlaşma sağlandı. Pazaryerinin bir, en geç iki ay içinde bu kaldırılacağı öğrenildi.

Üçkuyular Pazaryeri bir ay sonra hazır!

İzmir’de Üçkuyular pazaryerinin Balçova viyadüklerinin altına taşınması için önümüzdeki hafta protokol imzalanacağı belirtildi. Pazaryerinin bir ay içinde haftada iki gün hizmet verecek şekilde açılması bekleniyor.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

Bilecik Pazaryeri'nde metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yer alan metruk binalar ve yapılar Pazaryeri Belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. 

Kütahya'ya yeni kapalı pazaryeri yapılacak!

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kapaalı pazaryeri çalışmaları başladı.

Konak Tramvayı Üçkuyular’a bağlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalat çalışmaları kapsamında 3 Ekim Salı gününden itibaren hattın Üçkuyular bağlantısına başlanacak.

Bilecik Pazaryeri Belediyesi imar komisyonu raporu kabul edildi!

Bilecik Pazaryeri Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek imar komisyonu raporu kabul edildi.

Manisa Sarıgöl Kapalı Pazaryeri yükseliyor!

Manisa'da hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir başvuru tarihleri!

Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kapsamındaki 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Çorlu Atakent Kapalı Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Çorlu Belediyesi'nin hayata geçireceği Atakent Kapalı Pazaryeri İnşaatının temeli törenle atıldı.

Aydın Kuyucak'a çok amaçlı pazaryeri!

Aydın Kuyucak Belediyesi 10 milyon TL’ye çok amaçlı pazaryeri inşa etti. İçinde, düğün salonu, kafe, restoran, otopark, pazaryeri ve dükkanlar bulunan pazaryeri Cumartesi hizmete açılacak.

Manisa Gördes'e kapalı otopark ve pazaryeri projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesine Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesini kazandırıyor. 7 bin 551 metrekare alana sahip olan proje hazırlandı.

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Konak Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı!

Konak'ta inşa edilecek Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı. Kapalı pazaryeri için mevcut pazar alanının beton zemininin yıkımı yapıldı.

Üçkuyular Pazaryeri Haberi

Üçkuyular Pazaryeri

İzmir'de yıllardır tartışmalara neden olan Üçkuyular Pazaryeri ve çevresindeki 50 bin metrekare araziye AVM ve otel yapmasına olanak sağlayan imar planının iptali davasında yeni bilirkişilerin hazırlayarak, mahkemeye sunduğu raporu değerlendiren avukat Mustafa Kemal Turan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Balçova Belediyesi'nin yürürlüğe koyduğu imar planı ile "arsa spekülasyonu" yapılmasına imkan tanıdığını, böylece söz konusu şirketin haksız kazanç elde ettiğini öne sürdü.


VEKALET ALDI İDDİASI

Turan düzenlediği basın toplantısında, ODTÜ öğretim üyelerinden oluşan yeni bilirkişi heyetinin, "dava konusu imar planının hukuka, şehir ve bölge planlamasına , kamu yararına aykırı" yönünde görüş belirttiğini anlattı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyleyen Turan ayrıca bir hayır kurumuna bağışlanmak üzere...