28 / 04 / 2024

ücretsiz

ücretsiz

Flaş açıklama İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar'dan geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar tüm İstanbul halkını yakından ilgilendiren çok önemli bir açıklamada bulundu.

İşte yerli ve milli pasaport! Soylu 'ücretsiz' dedi

İçişleri Bakanı Soylu basımına geçilen yerli ve milli pasaportlarda Turkey yerine Türkiye yazdığını vurguladı. Soylu, süre uzatmalarda ise yapılan haberlerin aksine ücret alınmayacağını söyledi. 

Kurban Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metro ve metrobüs bedava mı?

Bayramda toplu taşıma bedava mı olacak sorusu hafızaları meşgul ederken illerden de toplu taşımaya ilişkin peş peşe açıklamalar geliyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirecek binlerce kişinin sorusuna yanıt ise haberimizde. İşte, toplu taşımalarda son durum...

Bayramda köprü ve yollar ücretsiz mi? Bakan bizzat açıkladı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Vatandaşlar memleketine gitmek için şimdiden düştü. İşte detaylar…

Mera alanları çiftçilere ücretsiz verilebilecek!

4342 Sayılı Mera Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Teklife göre; mera, yaylak ve kışlak arazilerin çiftçi ailelerin kullanımına ücretsiz olarak tahsis edilmesi planlanıyor.

Hakan Akçam: Online ilan siteleri 6 ay ücretsiz hizmet versin

Etimesgut Emlak Müşavirliği Derneği Başkanı Hakan Akçam, online ilan sitelerinin 6 ay ücretsiz hizmet vermelerini talep etti..

Hürriyet Emlak'tan iki ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile iki ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük destek paketini açıkladı. Kampanya kapsamında Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlara maaş desteği!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak yaptığı açıklamada, "Kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan veya ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlarımıza 3 ay, aylık 1170 lira maaş desteği sağlanacak." diye konuştu.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

GABORAS'tan ücretsiz online gayrimenkul okuryazarlığı kursu!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada ücretsiz dijital gayrimenkul okuryazarlığı programını uygulamaya geçirdiklerini belirtti.

Gayrimenkul sektörü için ücretsiz online eğitim!

Korona virüs tedbirleri eğitimler dijital mecralara taşınıyor. Evde kalan milyonlarca vatandaş için harekete geçen Enrichers Learning, online eğitimlerini herkese ücretsiz sunuyor.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

Yöresel mimariye uygun konut inşa edene ücretsiz proje desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 59 şehirde tamamladığı Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi kapsamında konut inşa etmek isteyenlere ücretsiz proje desteği verecek.

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

Bankalardan kira ve emlak geliri vergi ödemesine ücretsiz taksit!

Bankalar kira gelir ve emlak vergilerinin ilk taksitlerini ödemeye hazırlanan müşterilerine ücretsiz iki ya da üç taksit imkanı sunuyor. Mükellefler taksitin yanı sıra anlaşmalı markalarda indirim de kazanıyor...

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

ücretsiz Haberi

ücretsiz

12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2022-20223 eğitim dönemi için İBB de bir dizi önlemler aldı. Bu önemlerden birisi de İstanbul'da ücretsiz ulaşım! İşte detaylar...

Yeni eğitim öğretim yılı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü start  alacak. Çocuklar tatilin ardından yeniden okullara dönecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile diğer kamu kurumlarının temsilcileri, yeni eğitim öğretim sezonunun sağlıklı şekilde başlaması için düzenlenen toplantıda, İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar başkanlığında Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde bir araya geldi.

Toplantının önemli gündemlerinden birisi de okulların açılacağı ilk günlerde trafikteki yaşanılacak problemlerdi. 

06.00-14.00 ARASINDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLACAK!

Toplantı sonrası alınan kararları İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar açıkladı. İstanbul'da okulların açılacağı 12 Eylül Pazartesi günü 06.00 ila 14.00 saatleri arasında toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet...