20 / 05 / 2024

UCS Pazarlama Organizasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adresi

UCS Pazarlama Organizasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adresi

UCS Pazarlama Organizasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Utku Can Şanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Arnavutköy, Yavuz Selim Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Gardenya Reklam Emlak Organizasyon Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gardenya Reklam Emlak Organizasyon Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de Ümit İşlek tarafından kuruldu.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet Furkan Güçlüöver tarafından kuruldu.

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de Çilem Eroğlu tarafından kuruldu.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Emre Şimşek tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

UCS Pazarlama Organizasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

UCS Pazarlama Organizasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adresi

UCS Pazarlama Organizasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Utku Can Şanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Arnavutköy, Yavuz Selim Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde kuruldu. 


UCS Pazarlama Organizasyon ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; PAZARLAMA İLE İLGİLİ KONULAR1_Konusu ile ilgili her türlü gıda maddelerinin ,hayvan yemlerinin ve ev hayvanları ekipmanlarının,yaş ve kuru sebze meyve ve bakliyat,hububat ve zahirenin pazarlamasını ithalatını ve ihracatını yapmak.2-Konusu ile ilgili her türlü dayanıklı tüketim mallarının,elektrikli ve elektriksiz ev aletlerinin,ev tekstili,mutfak araç ve gereçlerinin,her türlü mobilya ve mobilya yedek parçalarının,aksesuar ve tamamlayıcı unsurlarının ticaretini ,imalatını ithalatını ve ihracatını yapmak. 3-Konusu ile ilgili her tür otomobil,pikap kamyon ve kamyonetin,yük ve insan nakil vasıtalarının alım satımını yapmak,kiralamak,kiraya vermek,ithalatını ve ihracatını yapmak. 4-Konusu ile ilgili her türlü...