17 / 05 / 2024

üçüncü havaalanı yakın yeni projeler

üçüncü havaalanı yakın yeni projeler

Tamamlandığında dünyanın en büyük havaalanlarından biri olacak 3.havalimanı için ihale takvimi işlemeye başladı. 3 Mayıs’ta ihale edilecek projeye dünya çapında kreditörler ilgi gösteriyor...

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

Üçüncü Havaalanı emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

İstanbul'un Karadeniz'e komşu Arnavutköy ilçesinde yapımına başlanılan Üçüncü Havaalanı projesi ile çevre illerdeki emlak piyasası canlandı. Bölgedeki satılık konutların metrekaresi 2 bin 500 liradan başlıyor.

Havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorunu mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa Yunuseli Havaalanı'nın ticari uçuşlara kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil, Bakan Arslan'a havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorununu sordu..

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

Uptown İncek'te teslime yakın satışlar arttı!

Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ankara'nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek 'te teslime yakın satışlar arttı.

İşte Avrupa yakasında metrobüse yakın 10 konut projesi!

Gayrimenkul satın alacakların dikkat kestiği hususların başında alınacak konutun nerede konumlandığı geliyor.Ulaşım ağlarına yakın projeleri tercih edenler için metro durakları komşusu konut projelerini derledik...

Üçüncü köprünün bağlantı yolları için yeni imar planı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nce iptal edilen üçüncü köprünün bağlantı yollarına ilişkin hazırlanan yeni imar planını kabul etti. CHP'li üyeler karara katılmadı.

Abdurrahman Arıcı: Turist sayısı geçen yıllara yakın olacak!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Rusya, Ukrayna, Suriye ve Avrupa'da yaşanan negatif gelişmelere karşı bu sene Türkiye'ye gelen turist sayısının, geçen yıllara yakın olacağını belirtti.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 5 bine yakın başvuru geldi!

Alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'ne form dolduranlar ve katılım bedelini bankaya yatıranlarla birlikte 5 bine yakın başvuru yapıldı.

Koton, Beyoğlu'nda 3'üncü mağazasını açtı!

Koton, özel konsepti ve dikkat çeken dekorasyonu ile Beyoğlu'nda üçüncü mağazasını açarak mağazalarına bir yenisini daha ekledi.

Hakan Tütüncü: Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Halk Buluşmaları kapsamında Altınova Düden Mahallesi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Altınova’nın en önemli problemlerinden olan imar sorununu çözmüş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bodrum'a 30 bine yakın turist gelecek!

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaşan ’Mein Schiff 3’ adlı gemi, 2 bin 475 turist getirdi. Geminin yıl içinde 30 bine yakın turisti, tur kapsamında ilçeye getireceği belirtildi.

Kenan Şahin: 50'ye yakın okul arazisi hazırladık!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.

üçüncü havaalanı yakın yeni projeler Haberi

üçüncü havaalanı yakın yeni projeler

Arnavutköy-Göktürk-Çatalca yollarının birleştiği kavşakta hayat bulacak olan 3.havalimanı projesi için ihale takvimi işlemeye başladı. Tamamlandığında dünyanın en büyük havaalanları arasında yer alacak olan havalimanına sadece Türkiye'den  değil dünya çapında kreditörlerden de ilgi var. İşte 3 bin 500 hektarlık alan üzerinde yükselecek olan dev projenin detayları...


120 milyon yolcu kapasiteli

İlk başta 100 milyon yolcu kapasiteli düşünülen havaalanı daha sonra Başbakan’ın talimatı ile 120 milyona çıkarıldı. 6 pistten oluşacak proje, terminal binası, aktarma istasyonu, pistler,  tamir tesisleri ve hangarlar ile hava taşımacılık tesislerinin bulunduğu 5 önemli tesisten oluşacak.


Selimiye Camii’nden esinlenildi

Dış dokusu Edirne’deki Selimiye Camii’nin İslam-Osmanlı motifinden esinlenerek yapılacak olan havaalanının 3.köprü ile aynı sürede tamamlanması planlanıyor. 


Uzaydan görülebilecek

350 m x 1500 m'lik bir kullanım alanıyla asmakatı da olan 6 katlı bir binadan oluşacak...