28 / 04 / 2024

Üçüncü İstanbul projesi kimin

Üçüncü İstanbul projesi kimin

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi 2019'un ilk çeyreğinde teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Başakşehir Üçüncü İstanbul Evleri satış fiyatları 2016...

Üçüncü Havaalanı emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

İstanbul'un Karadeniz'e komşu Arnavutköy ilçesinde yapımına başlanılan Üçüncü Havaalanı projesi ile çevre illerdeki emlak piyasası canlandı. Bölgedeki satılık konutların metrekaresi 2 bin 500 liradan başlıyor.

Üçüncü İstanbul Başakşehir ev fiyatları!

Temmuz 2019'da tamamlanması hedeflenen Üçüncü İstanbul Başakşehir projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Üçüncü İstanbul Başakşehir ev fiyatları 514 bin TL'den başlıyor.

Üçüncü İstanbul Projesi 2017 fiyat tablosu!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Üçüncü İstanbul projesinde konutların yanı sıra mağaza ve çarşı dükkanlar da yer alıyor. Projede daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire!

116 bin metrekare alanda yükselen 3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin TL’den başlıyor.

Üçüncü İstanbul Başakşehir daire fiyatları ne kadar?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Üçüncü İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de konumlandırılıyor. Peki Üçüncü İstanbul Başakşehir daire fiyatları ne kadar?

Başakşehir Üçüncü İstanbul Evleri satış fiyatları 2016!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi 2019'un ilk çeyreğinde teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Başakşehir Üçüncü İstanbul Evleri satış fiyatları 2016...

Üçüncü İstanbul Asaf İş Adi Ortaklığı Projesi!

Üçüncü İstanbul Asaf İş Adi Ortaklığı Projesi için yakında ön talep süreci başlayacak. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Üçüncü havalimanı dünyanın en akıllıca projesi!

THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Temel Kotil, Türkiye haricinde Avrupa'da yeni havalimanı yapılmadığını belirterek, "Üçüncü havalimanı projesi dünyadaki en dahice, akıllıca proje" dedi.

Fikirtepe projesi MIPIM'de hologramla tanıtıldı!

Fransa’nın Cannes kentinde dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak öne çıkan ve bu yıl 26’ncısı düzenlenen MIPIM’de İstanbul’un en popüler kentsel dönüşüm bölgesi olarak öne çıkan Fikirtepe’yi Nuhoğlu İnşaat’ın Yenitepe İstanbul projesi temsil etti.

Royal Garden İstanbul Kartal projesi yakında satışta!

Sky Blue İstanbul projesini hayata geçiren Royal Group, Kartal'da yeni projesi Royal Garden İstanbul'a hazırlanıyor. Ön taleplerin toplandığı Sky Blue İstanbul projesi 400 konuttan oluşuyor...

Evvel İstanbul Kayabaşı projesi için ön talep toplanıyor!

İntaya, İntes ve EYG Yapı'nın Kayabaşı'ndaki projesi Evvel İstanbul için ön talep toplamaya başlandı. 1.500 konutluk Evvel İstanbul projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor...

TEMA İstanbul Projesi'nde ORKA Banyo tercih edildi!

TEMA İstanbul Projesi'nde ORKA Banyo tercih edildi. ORKA® Banyo ayrıcalığı, modern yaşama uygun olarak tasarlanmış banyo dolapları ve üniteleri ile TEMA İSTANBUL sakinlerine ayrıcalıklı bir banyonun kapılarını açıyor.

Üçüncü İstanbul projesi kimin Haberi

Üçüncü İstanbul projesi kimin

Başakşehir Üçüncü İstanbul Evleri  Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.120 bin metrekare alanda inşa edilen Üçüncü İstanbul Evleri'nde 1.236 daire, 200 dükkan ve 80 ofis yer alıyor. 


İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan Üçüncü İstanbul Evleri'nin ilk etabında 554 daire bulunuyor.  Proje 3 etap şeklinde planlandı. 


Başakşehir Üçüncü İstanbul Evleri satış fiyatları 2016!


2+1 daire fiyatları 456 bin TL’den, 


3+1 daire fiyatları 723 bin TL’den,


4+1 daire fiyatları 902 bin TL’den başlangıç gösteriliyor.


Teslim tarihi 2019'un ilk çeyreği olarak belirtilen Başakşehir Üçüncü İstanbul Evleri'nde daire sahiplerine sauna, fitness, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar sağlanıyor. 


Tel: 0212 405 50 50

Web : http://www.ucuncuistanbul.com

Pınar...