01 / 05 / 2024

üçüncü köprü için beykozda kamulaştırılacak yerler neresi

üçüncü köprü için beykozda kamulaştırılacak yerler neresi

İstanbul 3. Köprü projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu için Beykoz'da hangi parseller kamulaştırılacak? Beykoz'da kamulaştırma uygulanacak parseller hangileri? Beykoz kamulaştırma alanları hangileri?

Türkiye-Yunanistan sınırına 2. köprü için düğmeye basıldı!

Yunanistan ile 2. sınır köprüsü geliyor. Meriç nehri üzerinde ikinci bir sınır köprüsünün inşası konusunda mutabakat sağlandı.

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

3. köprü satılıyor mu?

Türkiye'nin iki mega projesinde özel işletmeler paylarını satmaya hazırlanıyor. Üçüncü Köprü için İtalyanlar Çinliler ile pazarlık yapıyor. 3. havalimanı için ise yoğun bir Fransız ilgisi olduğu iddia ediliyor.

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Devlet Bahçeli Köprüsü için 2 defa borçlanma yetkisi verildi!

‘Devlet Bahçeli Köprüsü’ ile ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni köprü için yapılan borçlanmalar hakkında açıklamalarda bulundu..

Denizli'nin ilk ard germe köprüsü inşaatında son durum!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ın müjdesini verdiği Denizli'nin ilk ard germe köprüsü inşaatı hızla devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar yarın atılacak!

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar yarın atılacak. "Dünyanın en uzun köprüsü" olacak köprü için 18 Mart'ta yapılacak temel atma töreni öncesi Güney Kore Arazi Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Ho-In Kang ile imza töreni düzenlenecek.

Kocaeli Fuar Merkezi'ne yaya köprüsü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına bir yenisini daha ekleyerek yeni yaya köprüleri inşa ediyor.

Silifke'ye dördüncü köprü geliyor!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde Göksu Nehri üzerinde 4’üncü köprünün temeli törenle atıldı. Burhanettin Kocamaz 4'üncü köprünün Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diledi.

Üçüncü köprünün geçiş garantisi 135 bin otomobil!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Üçüncü köprü için günlük geçiş garantisi 135 bin araç olduğunu belirtti.

Bursa Kirmastı'ya 3. köprü!

Bursa’da olduğu kadar ilçelerde de şehir içi trafiği rahatlatacak çözümleri bir bir uygulamaya koyan Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’da bulunan Kirmastı Çayı’na üçüncü köprüyü inşa etmek için düğmeye bastı.

Çatalca Belediyesi yeni köprüler inşa ediyor!

Yağışlı havalarda küçük çaplı su baskınlarının yaşandığı ve vatandaşın geçişlerinde olumsuzluklara neden olan bölgelerde Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekiplerce çalışmalar yürütülerek bu bölgelere yeni köprüler inşa ediliyor.

üçüncü köprü için beykozda kamulaştırılacak yerler neresi Haberi

üçüncü köprü için beykozda kamulaştırılacak yerler neresi

3. Köprü otoyolu için Beykoz'da kamulaştırılacak parseller!


Üçüncü Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Beykoz ilçesinde nerelerde kamulaştırma yapılacak? Beykoz ilçesinin hangi mahallelerinde otoyol için kamulaştırma yapılacak? İşte cevaplar...


Bakanlar Kurulu'nun 14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 2015/7158 sayılı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında, Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı'na göre Beykoz'da kamulaştırma yapılacak parseller belli oldu...


Buna göre Beykoz'da Poyraz 0 - 102 Parsel, Anadolufeneri 121 Ada 2 Parsel, Anadolufeneri 122 Ada 7/8/9 Parseller, Anadolufeneri 129 Ada 5/6/7 Parseller, Anadolufeneri 130 Ada 8/9/11 Parseller, Paşamandıra 0 - 136/138/140/141/304 Parseller, Paşamandıra 104 Ada 207/211 Parseller, Paşamandıra 107 Ada 1/2/3/4 Parseller, Paşamandıra 112 Ada 1 Parsel, Öğümce 0 - 234/235 Parseller, Öğümce...