18 / 07 / 2024

ucuz finansman imkanı inşaat

ucuz finansman imkanı inşaat

Piyasadaki ucuz finansman imkanları kaynağı olmayan şirketler bile yatırım yapma imkanı sağladı. Bu durum gayrimenkul sektörünün ön plana çıkmasını sağladı.

TOKİ'den bomba haber, 1.842 TL taksitle konut satıyor! Ucuz konut fırsatı için bugün son gün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da 1.842 TL taksit imkanıyla konut satışa çıkarıldı. Ucuz fiyata konut almak için başvurular bugün sona eriyor.

Büyükşehir'de kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı! TOKİ 2+1, 1+1 evleri peş peşe listeledi! İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi (TOKİ), iki kentte konut satışı yapılacağını ilan etti. Bu kapsamda kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı sağlandı. Ayrıca yüzde 25 peşinat ve 180 ay vade imkanı fırsat sunuyor. İşte detaylar...

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Renault Express Combi'de fiyatlar 97 bin TL arttı, 36 ay vadeli finansman imkanı geldi!

Renault'un popüler ticari aracı Express Combi, zam haberleri ve Haziran kampanyasıyla gündemde. Express Combi'nin Joy ve Touch modellerinde fiyatlar yükseldi. Joy modeline 97.000 TL, Touch modeline ise 98.000 TL zam geldi.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan EYT müjdesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Vakıf Katılım Bankası, EYT Finansmanı ile emeklilik sürecinde destek sunuyor. Emeklilik hakkına sahip olmasına rağmen sigorta ve Bağkur prim borçlarını tamamlayamayan müşterilere finansman imkanı sağlanıyor. 

Tasarruf finansman sektörü konut satışlarında ‘baraj’ engeline takılıyor!

Yaklaşık 2 yıl önce BDDK denetimine giren tasarruf finansman sektörü konut satışlarının yüzde 15’ini finanse ediyor. Sistemde en fazla 1 milyon liralık tasarruf imkanının verildiğini belirten sektör yetkilileri, bu rakamın güncellenerek 10 milyon liraya çıkarılmasını talep ediyor.

BES'e özel düşük faizli kredi imkanı! Detaylar açıklandı

BES katılımcıları için ucuz kredi imkanı doğdu. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan yararlanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri paylaştı.

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay ödemesiz kredi kararı açıklandı! Fırsat bu fırsat!

Yeni yapıların inşasına ve kentsel dönüşüme ilişkin hazırlanan finansman paketi doğrultusunda kişi başına 1 milyon 250 bin TL’ye kadar finansman imkanı sunulacak kredi paketinin detayları belli oldu.

Kentsel dönüşüme yeni destek: Kişi başı 1 milyon 250 bin TL'ye kadar finansman imkanı sunulacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kentsel dönüşüme yönelik destek paketini açıkladı. Söz konusu pakette 12 ay ödemesiz toplam 48 ay vadeli finansman sağlanacak. Kişi başı 1 milyon 250 bin liraya kadar finansman imkanı sunulacak.

TOKİ’den Konya Tuzlukçu'da ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Tuzlukçu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Tuzlukçu'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Tuzlukçu'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Tuzlukçu sosyal konut projesi... 

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar’da 240 ay taksitle ucuz konut imkanı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar İscehisar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

ucuz finansman imkanı inşaat Haberi

ucuz finansman imkanı inşaat

Capıtal Dergisi'nde yer alan hebere göre; son dönemde pek çok şirket, alınan yanlış kararlar nedeniyle sıkıntıya girmiş durumda. Bu kötü kararların başında ise yurt dışına açılmada geç kalmak, kuru ve büyümeyi iyi yönetememek, ayağını yorganına göre uzatmamak, ihtiyacın üzerinde yatırım yapmak ve nakit akışını yönetememek var. Tüm bunları açık yüreklilikle itiraf eden CEO'lar, bu hatalardan hızlı dönmek gerektiğini vurguluyor. Bu kararlarda direnmemenin ölümcül sonuçları olabileceğini belirtiyorlar. En önemlisi akıllı davranmanın ve önlem almakta gecikmemenin önemine dikkat çekiyorlar.

"ARSA MALİYETLERİNİ DOĞRU YÖNETEMEDİK"

ERDEN TİMUR / NEF YÖNETİM KURULU BAŞKANI

“REKABET FİYATLARI YÜKSELTTİ”

Sektör olarak arsa fiyatlarında yapısal bir duruş sergileyemedik. Müteahhitler olarak birbirimizle yarıştığımız için arsa fiyatları çok yükseldi ve hata yaptık. Dünyada arsa maliyetlerinin ciroya oranı yüzde 15-25’leri geçmiyor. Buna karşın...