04 / 05 / 2024

Ucuz konut satışı 2018

Ucuz konut satışı 2018

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Eventuum tarafından Bosch sponsorluğunda bu yıl altıncısı düzenlenen Bosch İnşaat ve Konut Konferansı'nda önemli açıklamalar yaptı. 

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TOKİ 7 bin 129 lira taksitle 2+1 konut satıyor! Ucuz konut için başvurular başladı, kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 7 bin 129 lira taksitle 2+1 konut satıyor. Ucuz konut için başvurular bugün itibarıyla resmen başladı, kaçırmayın...

TOKİ'den bomba haber, 1.842 TL taksitle konut satıyor! Ucuz konut fırsatı için bugün son gün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da 1.842 TL taksit imkanıyla konut satışa çıkarıldı. Ucuz fiyata konut almak için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

TOKİ'den milyonlara kişiye ucuz 2+1 ve 3+1 ev müjdesi! 3 bin 151 konut satışa çıktı! Hemen başvurun, sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2+1 ve 3+1 ucuz konutları için başvurular başladı. İşte TOKİ'nin 24 ildeki ucuz konut projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den milyonlara büyük müjde! 3.151 ucuz konut satışa çıktı! İşte il il ucuz konut listesi! Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2+1 ve 3+1 ucuz konutları için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı. Projelerden yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ başvuruları başlıyor! 24 ilde ucuz konut fırsatı!

TOKİ’den beklenen gün geldi çattı. TOKİ’nin 24 il için yaptığı ucuz konut satışı başlıyor. İşte detaylar!

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

Konut fiyatlarını dibe çekecek plan! 28 bin liraya konut satışları açıklandı ama...

Geçtiğimiz ay açıklanan konut teşvik paketi sonrasında konut fiyatları yüzde 10, kira fiyatları ise yüzde 12 civarında arttı. Konutta arzın talebi karşılamaması ve yabancıya konut satışları nedeniyle konuta erişim iyice zorlaştı. Peki ucuz konut artık hayal mi? İşte detaylar..

2022 banka faiz oranları, konut kredisi hesaplama: Şu an en ucuz konut kredisi hangi bankada?

Konut satışı için bankaların belirlemiş olduğu faiz oranları her ay değişen miktarları ile milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki Şu an en ucuz konut kredisi hangi bankada? İşte 2022 banka faiz oranları, konut kredisi hesaplama

10 bin TL'nin altında maaş alanlara son dakika ucuz konut müjdesi! 81 ilde geçerli olacak!

Geliri 10 bin TL'nin altında olanlara ucuz konut müjdesi geldi. 81 ilde geçerli olarak kampanya kapsamında 400 bin TL'nin altındaki konutlar satılacak. Peki ucuz konut nasıl alınır? İşte detaylar...

İstanbul'da 2 bin 227 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! TOKİ'den ucuz konut müjdesi! Şimdi başvurun, hemen teslim alın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için müjdeyi verdi. TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere toplam 39 ilde ucuz konut satışını başlatıyor. İşte TOKİ ucuz konut satışıyla ilgili tüm detaylar...

TOKİ'den o illerde ucuz konut fırsatı! Başvurular başladı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki ilde ucuz konut satışı başlattı. İşte detaylar...

Ucuz konut satışı 2018 Haberi

Ucuz konut satışı 2018

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İNDER Başkanı Durbakayım konuşmasında, 2017'yi kentsel dönüşüm yılı ilan ettiklerini hatırlatarak 2018'e yönelik değerlendirmeler yaptı. 

Durbakayım, bu artan dinamizmin satışlarda da kendini gösterdiğini ve 2017 itibarıyla yaklaşık 1,4 milyon adetlik satış rakamı ile yeni bir rekora imza attıklarını sözlerine ekledi ve  2018'in de sektör adına iyi bir yıl olacağını söyledi.

Durbakayım, İNDER olarak 2018'i "Depreme karşı seferberlik ve yaşanası pilot şehirler yılı" olarak ilan ettiklerini 1999 depreminin üzerinden tam 18 yıl geçtiğini, bu süre zarfında devlet büyüklerinin konunun üzerinde son derece ehemmiyet ile durmasına rağmen gelinen seviyenin yeterli olmadığını anlattı.

Durbakayım, "Önümüzde hala 5,5 milyon riskli konut stoku var. Bu tabut konutlardan hızla kurtulmak için 50 yıla daha ihtiyacımız var. Depremin bizi 50 yıl daha beklemeyeceği kesin....