04 / 05 / 2024

ucuz rezidanslar

ucuz rezidanslar

1920’lerde başlayan apartman modası yerini lüks rezidanslara bıraktı. Üstelik bu kendi kendine yetebilen akıllı evlerde fiyatlar hiç de yüksek değil. İşte 45 bin TL’den başlayan fiyatlarla en ucuz rezidanslar 2013…

LUX Bodrum rezidansları lansman fırsatlarıyla satışta!

Otel ayrıcalıklarıyla farklı bir deneyim yaşatan, Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

İnşaat patronlarından ucuz konuta destek sözü!

İstanbul’daki konutlarda metrekare satış ortalamasının 5 bin lira sınırına dayanınca düşük gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayali de imkansız oldu. İnşaat şirketlerinin patronları, ucuz konut için seferberlik başlatılırsa destek sözü verdi.

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

İstanbul'da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı!

Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” başlığı altında tanıttı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Toplantıda konuşan Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu "İstanbul'da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı." dedi.

LUX Bodrum rezidansları özel fiyatlarla satışta!

LUX*ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki ilk ve tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences’ta yer alan 72 rezidans daire satışa sunuldu. Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

Ucuz konut zamanı geldi!

KONUTDER'in yeni başkanı Altan Elmas, gayrimenkulde lükse talebin azaldığını, asıl talebin ucuz konutlara olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin ucuz konuta ihtiyacı var!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu. Tahincioğlu konuşmasında, ucuz konut üretiminin arsa fiyatlarının yükseldiği için zorlaştığını belirtti.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!

İstanbul’un kalabalığından bir nebze olsun uzakta, daha sakin bir yaşam sürmek isteyenler için “İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!” başlıklı yazımızda konut projelerini ve fiyatlarını sıraladık.İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ev fiyatları 1+1 dairelerde 169 bin TL’den başlıyor...

Isparta'da ucuz konut için talep toplanıyor!

Emekliler Derneği, Isparta'da ucuz konut sahibi olmak isteyen 15 bin kişiden talep topladı. Isparta'ya yakın ilçe ve beldelerde kooperatif işbirliğiyle sosyal konutlar üretilmesi amaçlanıyor.

Balance Güneşli'de loft rezidanslar satışta!

Balance Güneşli, proje içinde konut olarak kullanıma sunulan loft rezidanslar ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu özel yaşam alanları Mart ayı sonuna kadar KDV indirimi avantajıyla satışta…

Ankara'nın konutta en ucuz ilçesi Polatlı!

Başkent Ankara ‘da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı son bir yılda yüzde 9 oranında arttı ve bin 752 lira oldu. Başkentin en ucuz ilçesi ise bin 105 lira ortalama fiyatla Polatlı.

Adanalı emeklilere ucuz konut projesinde sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıklad

ucuz rezidanslar Haberi

ucuz rezidanslar

1920’lerde başlayan ve 1950’li yıllara kadar lüks ve konforlu hayatın simgesi sayılan apartmanlar yerini hızla lüks rezidanslara bırakıyor. “İçinde oturanlara hizmet verebilen, sosyal imkan ve güvenlik sağlayan, kendi kendine yetebilen teknolojik yapılar” olarak tanımlanan rezidanslar sundukları zengin hizmetlerle dikkat çekiyor. Kuru temizlemeden, resepsiyon hizmetlerine, alışverişten araç kiralamaya kadar bir insanın ihtiyaç duyabileceği her şeyi tek çatı altında bir araya getiren bu evler, konut sakinlerine sadece bir yuva değil yepyeni bir yaşam tarzı da sunuyor. 


Rezidansta yaşamak biraz da adının ağırlığından olsa gerek çok lüks ve ulaşılması güç gibi geliyor görünse de öyle değil. Bu zengin yaşamın bir parçası olmak için çok paralara gerek yok. Normal bir müstakil apartman parasına hatta daha da altında bir fiyata rezidans sahibi olabilirsiniz. 45 bin...