30 / 04 / 2024

Ucuz tatil

Ucuz tatil

Oteller ile havayolu şirketlerin maliyetleri rekor düzeyde artış gösterdi. Bu nedenle de artık ucuza tatil yapmak hayal oldu. Uzmanlar bunun dünya çapında mümkün olmadığını dile getiriyor. 

Ucuz tatil için yazlık veya devremülk kiralayın!

Havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Hesabı da son dakika yapanlar için tatile ucuza getirmenin bazı püf noktaları bulunuyor. Otelde kalmak yerine yazlık veya devremülk kiralamak tatilinizi daha ucuza getirir.

Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 35 bin liradan başlıyor, 150 bin liraya kadar yükseliyor!

Yüksek enflasyon nedeniyle maliyetlerde yaşanan artış, iç turizmde bu sene de yüzde 100'den fazla zamlara sebep oldu. Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 35 bin liradan başlıyor, 150 bin liraya kadar yükseliyor. 

Yaz tatili yaklaşıyor! Peki tatili ekonomik hale getirmek için neler yapılmalı? İşte ekonomik tatil için 7 önemli ipucu

Tatilde daha az para harcamak için neler yapılmalı? İşte ucuz tatil yapmanın 7 pratik yolu...

Okkalı zam geldi! Artık planlar suya düştü

Giderek derinleşen ekonomik kriz tatili de etkiledi. Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 25-30 bin TL’den satışa sunulacak. İşte tüm detaylar...

Ucuz tatil fırsatı için bu dönemi kaçırmayın!

Erken rezervasyonda en karlı dönem Kasım ve Aralık ayları. Bu aylarda oteller çok avantajlı fiyatlarla tatilcilerin karşısına çıkarken, ödemeyle ilgili kampanyalar da dikkat çekiyor. İşte erken rezervasyonun avantajları...

Ara tatil öncesi otobüs biletine ilgi iki kat arttı! İşte en ucuz otobüs biletleri 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Ortaokul, ilkokul, ve lise öğrencileri için ara tatil öncesinde otobüs biletlerine ilgi arttı. Vatandaşlar tatil öncesi bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Peki en ucuz otobüs bileti ne kadar, kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vizesiz ve uygun fiyatlı tatil yapmak mümkün! Tatilinizi böyle ucuza getirebilirsiniz! İşte detaylar!

Vizesiz ve uygun fiyatlarla tatil yapmak mümkün. Enuygun.com uygun fiyatlı bir yurt dışı tatillerini, konaklama ve yeme içme ücretlerinin ucuz olduğu, vize istemeyen ülkeleri bir araya getirdi.

Tatilciler dikkat! Ucuz tatil yapmak mümkün

Oteller ile havayolu şirketlerin maliyetleri rekor düzeyde artış gösterdi. Bu nedenle de artık ucuza tatil yapmak hayal oldu. Uzmanlar bunun dünya çapında mümkün olmadığını dile getiriyor. 

Ucuz tatil için yazlık veya devremülk kiralayın!

Havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Hesabı da son dakika yapanlar için tatile ucuza getirmenin bazı püf noktaları bulunuyor. Otelde kalmak yerine yazlık veya devremülk kiralamak tatilinizi daha ucuza getirir.

Yerli turiste yüzde 20 ucuz tatil imkanı!

Yerli turistte sezonu geç açan turizmcileri Ramazan Bayramı ve som asında yoğunluk bekliyor. yerli turist bu yıl bayramda geçen seneye göre ortalama yüzde 20 daha ucuz tatil yapacak.

Emekliye ucuz tatil formülü!

Tatile hasret kalan emeklilerden turizmcilere çağrı geldi: Sezon başı ve sonları için bütçemizi sarsmayacak tatil paketleri hazırlayın. Hem 12 ayı dolu geçirin, hem de yüzümüzü güldürün.

Emeklilere ucuz paketle tatil fırsatı!

Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. Organizasyon, perşembe gününden itibaren başlıyor...

Rus turistlerin en ucuza tatil yaptıkları yerler arasında Alanya da var!

Rus turizm portalı travel.ru, denize yakın tek gecelik konforlu konaklama, bir kafetaryada öğle yemeği ve toplu taşımanın içinde olduğu bir harcama planıyla ucuz tatil mekânlarını sıraladı...

Bakanlıktan yetki belgesi almış 7 bin seyahat acentasına tek tuşla ulaşılabilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, insanların ucuz tatil umuduyla dolandırıldığı kaçak seyahat acentecilik faaliyetlerine geçit vermemek için Bakanlıktan belgeli acente bilgilerini kamuoyuna açıyor.7 bin seyahat acentasına tek tuşla ulaşabilecek...

Ucuz tatil Haberi

Ucuz tatil

Havayolu şirketleri ve oteller, rekor düzeyde artan maliyetleri fiyat tarifelerine yansıtmaya başlamış durumda. Yaşanan gelişmeler, fiyatlarda geri dönülmesi zor artışlara neden olmakta. Bu durum, ucuz, sık ve hızlı tatilin sona erdiği bir dönemi ifade ediyor aslında. 

Avrupa’da 40-50 yıldır görülmeyen düzeydeki enflasyonun işletmelerin maliyetlerinin artmasına sebebiyet vermiş durumda. Rekor maliyet artışları havacılık ve konaklama sektörlerindeki fiyatlara yansımaya başlamıştı. Yaşanan gelişmelerle birlikte ucuz ve sık tatil döneminin bittiğine işaret edilmekte. 

Ucuz tatil döneminin bitmesi tatilciler kadar günümüzün dünya kitle turizmi merkezi olan Akdeniz bölgesindeki otelleri de zor durumda bırakmakta. İspanya, İtalya, Yunanistan ve Portekiz’deki otelcilik kuruluşları bu noktaya dikkat çekmekte. 

Portekiz’in Algarve kıyısındaki otel sahiplerinin oluşturduğu Associação da Hotelaria de Portugal Başkan Yardımcısı Cristina Siza Vieiram; Financial Times’a yaptığı açıklamada, “Artan enerji maliyetleri,...