16 / 05 / 2024

uevf ulusal enerji verimliliği forumu

uevf ulusal enerji verimliliği forumu

Enerji sektöründe faaliyet gösteren dünyanın en büyük markaları, Sektörel Fuarcılık tarafından 12 13 Ocak 2012 tarihlerinde düzenlenecek UEVF 2012 3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarında yerini aldı

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

JCR, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin kredi notunu yükseltti!

JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı’nın ve yenilenebilir enerji alanında yatırımlarını sürdüren Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti...

Multi konfor binalar yüzde 90 enerji tasarrufu sağlıyor!

3. Ulusal Yapı Fiziği ve Çevre Kontrolü Kongresi sponsoru İzocam, doğru yalıtımın enerji verimliliği, ısı, ses yalıtımı ve yangın önlemedeki rolü ile binalarda yaşayan insanların sağlığı ve yaşanan ortamın kalitesi üzerindeki etkilerine dikkat çekti. 

Konutta dönüşümden 10 milyar dolarlık tasarruf sağlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 9. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'nın açılışında, Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Binalarda enerji performansı ulusal hesaplama yöntemine dair tebliğ!

Binanın enerji tüketimine etki eden bütün parametrelerin, binanın enerji performansına etkisini hesaplayan yöntem, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayınlanan tebliğ ile belli oldu.

Enerji Kimlik Belgesi'nin ayrıntıları belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Bi̇nalarda Enerji̇ Performansı Ulusal Hesaplama Yöntemi̇ne Dai̇r Tebli̇ğ Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Türk Akımı Projesi yeniden gündemde!

Rusya Ulusal Enerji Güvenliği Fonu Başkan Yardımcısı Grivach, Türkiye ve Rusya arasındaki Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin kritik bir role sahip olduğunu belirterek, "Karşılıklı anlaşmalarla gereken altyapı inşaatı yapılabilir." dedi.

Tasarruflu ampüllerle konutta yüzde 80 daha az enerji harcayın!

Küresel ısınma ve iklim değişikliği sorunu son dönemde dünyanın gündeminde. Ulusal ve uluslararası kuruluşların iklim değişikliğini önleme faaliyetlerinin yanı sna konut projelerinden de enerji tasarrufu hakkında birbiri ardına yenilikler geliyor.

En büyük nükleer santral kapasitesi Çİn'den!

Çin Ulusal Enerji İdaresi Başkanı Nur Bekri, ''Çin, inşa aşamasında olan nükleer santral kapasitesinde dünyada en büyük" dedi. Çin, Kurulu nükleer enerji kapasitesinde ise dünyada beşinci sırada bulunuyor.

5.2 milyarlık elektrik vergisi geliyor!

Enerji Bakanlığı’nın hazırladığı Ulusal Enerji Verimliliği Strateji Planı Taslağı, elektrik ve iklim değişikliği vergileri konulmasını hedefliyor. Taslaktaki hesaplamaya göre iki vergiyle sadece 2017’de 5.2 milyar lira toplanacak.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam 5. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katıldı!

Trakya Cam, 8-11 Ocak 2014 tarihleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘5. UEVF 2014 – 5. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katıldı.

SEEB-TR ile binalarda enerji etkinliğinin artırılması amaçlanıyor!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) bünyesinde kurulan Yapı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (YUAM) koordinasyonuyla Ulusal Yeşil Bina Sertifıkasyon Sistemi, Sürdürülebilir Enerji Etkin Binalar (SEEB-TR) oluşturuldu.

uevf ulusal enerji verimliliği forumu Haberi

uevf ulusal enerji verimliliği forumu

WOW Convention Center İstanbulda 12-13 Ocak 2012 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda Grundfos, Osram, Philips, Rehau, Siemens, Schneider Electric, Wilo, Arçelik, , Demirdöküm, E.C.A, İzocam, Trakya Cam, Ytong, gibi ulusal ve uluslararası dünya markaları yerini alacak.

Ülkemizde 1981 yılından bu yana aralıksız kutlanan Enerji Verimliliği Haftası kapsamında yapılacak önemli etkinliklerden biri olan UEVF 2012 3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı 12 - 13 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirilecek. WOW Convention Center İstanbulda düzenlenecek UEVF 2012ye kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörden üst düzey yöneticiler ve akademisyenler katılacak. İki gün sürecek forumda birbirinden önemli oturum ve paneller düzenlenecek, sektör temsilcileri ve akademisyenler bildirilerini sunacak.

Yabancı ve yerli dev markalar fuarda
Enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin büyük ilgi gösterdiği UEVF 2012de dünyanın en önemli...