04 / 05 / 2024

Ufuk Arslan kim

Ufuk Arslan kim

Sultanahmet, Karaköy, Kadırga şantiye gibi. Hanlar, apartmanlar hatta konaklar butik otele dönüştürülüyor. Ancak İstanbul’a gelen mevcut turist sayısının bu kadar çok oteli doldurması mümkün değil.

Turizm sezonu sönük başladı!

Avrupa'nın en gözde turizm fuarları arasında gösterilen Utrecht Turizm Fuarı, Türkiye açısından sönük geçtiği bildirildi. Turistik ve Butik Otelciler Birliği Derneği (ÖZBİ) Başkanı Ufuk Arslan turizm hakkında açıklamalar yaptı.

Zemin Dizayn ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Dizayn ve Mimarlık Limited Şirketi, Ozan Yüce, Ufuk Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Üsküdar, Kuzguncuk Mahallesi, Güzelbahar Sokak'ta kuruldu.

Ufuk Arslan: Otelcilik sektöründe daralma yaşanacak!

Sultanahmet, Karaköy, Kadırga şantiye gibi... Hanlar, apartmanlar hatta konaklar butik otele dönüştürülüyor. Ancak İstanbul'a gelen mevcut turist sayısının bu kadar çok oteli doldurması mümkün değil.

Ufuk Arslan: İstanbul'da han ve konaklar otele dönüşüyor!

Butik otelcilerin Başkanı Ufuk Arslan; İstanbul'da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiğini, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul’daki yataklar turistin önüne geçti!

Butik otelcilerin Başkanı Ufuk Arslan; İstanbul’da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiğini, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiğini söyledi

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi!

Sektörün hızlı büyüyen markalardan olan Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Franchise alanında deneyimli isimleri arasında olan Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi. Ufuk Vardarlıoğlu, yeni görevindeki hedeflerine ilişkin bilgi verdi.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Ufuk Sesli: Bayındır'ın altyapı sorunu çözülecek!

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli: " Kanalizasyon şebekesindeki elektrik pompasında yaşanan bir sorun nedeniyle evsel atıklar dereye akıyordu. Yeni bir proje geliştirerek, arıtma tesisine kadar yeni bir şebeke kuracağız" dedi

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Ufuk Arslan kim Haberi

Ufuk Arslan kim

İstanbul, özellikle son iki yılda otel yatırımları açısından şantiyeye döndü. Özellikle tarihi yarımada otel yapımında zirve yaptı. Sultanahmet, Karaköy, Kadırga şantiye gibi. Hanlar, apartmanlar hatta konaklar butik otele dönüştürülüyor. Ancak İstanbul’a gelen mevcut turist sayısının bu kadar çok oteli doldurması mümkün değil.


Resmi verilere geçtiğimiz yıl yaklaşık 12 milyon turist İstanbul’u ziyaret etti. İstanbul dünya çapında bir turizm destinasyonu olarak ziyaretçi sayısı her geçen yıl artıyor. Ancak mevcut otel inşaatlarına bakınca ortaya garip bir tablo çıkıyor. Çünkü bu kadar çok otel ancak Paris ya da Londra’ya gelen turist kadar turist gelirse doldurulabilir.


Bu düşündürücü tespitler Özel Belgeli ve Nitelikli Butik Otelciler Birliği Derneği (ÖZBİ) Başkanı Ufuk Arslan’a ait.


YATAKLAR BOŞ


ÖZBİ Başkanı Ufuk Arslan’a göre, resmi rakamlardan yola çıkılarak bir hesaplama yapılırsa otelcilik...