16 / 05 / 2024

Ufuk Ateş

Ufuk Ateş

Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Ateş, Sinan Salih Ateş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta kuruldu.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Ufuk Uyan: Konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan yaptığı açıklamada "Reel ekonomiye destek olmak ve bireylerin finansmana ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gittik" dedi.

Turgut Altınok: Türkiye’de kentsel dönüşümün fitilini biz ateşledik!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Ufuk Önçırak,Trend GYO Kurumsal Yönetim Komite Üyesi oldu!

Ufuk Önçırak, Trend GYO Yönetim Kurulu kararı ile  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

Ufuk Başer, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve yerine Ufuk Başer'in getirilmesine karar verildi.

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ateş tarafından kuruldu.

İhsan Ateş: AVM'lerde cirodan kira beklentisi var!

DeFacto Üst Yöneticisi (CEO) İhsan Ateş, kiralama tarafında bir sorun yaşamadıklarını söyleyerek, "Birleşmiş Markalar Derneği'nin (BMD) önümüzdeki dönemde cirodan kira beklentisi var'' dedi.

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

NCadde Ateş Corner'de teslimler bu yıl!

Özyurtlar Holding, üniversiteli gençlere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner ile öğrenci evlerine üst düzey yaşam formu kazandırdı...

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

Kiracısının oturduğu evini ateşe verip kayalıklara çıktı!

Kayseri'de yaşayan ev sahibi kiracısının boşaltmadığı evini ateşe verip kayalıklara çıkan kişiyi polis ikna etti.

Mimar Ufuk Bahar: Modern dünyanın konut anlayışı ekonomiyle şekilleniyor!

Ev kavramı gün geçtikçe farklı anlamlara bürünüyor. Mimari ise dünyada yeniden şeklini belirliyor. VR teknolojisiyle projelerine şekil veren mimar Ufuk Bahar, “Çok zengin bir mimari servetimiz ve bu serveti çağdaş kentsel dönüşüm sistemleri ile besleyecek imkânlarımız var" dedi...

Ufuk Ateş Haberi

Ufuk Ateş

Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Ateş, Sinan Salih Ateş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta kuruldu. 


Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Atayolu Caddesi,...