19 / 05 / 2024

Ufuk Ener ihalelere katılma yasağı

Ufuk Ener ihalelere katılma yasağı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü ve Mali İşler Daire Başkanlığı Ufuk Ener için ihalelere katılma yasağı aldı...

Sani Şener: Dünyanın havalimanı projeleriyle ilgileniyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Amerika, Afrika, Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslar başta olmak üzere dünyanın her yerindeki havalimanı projeleriyle ilgilendiklerini, ihalelere davet aldıklarını söyledi.

TAV, yurtdışındaki ihalelere hazırlanıyor!

Sani Şener, gelecek 2 yıl içinde Vietnam, Endonezya, Malezya ve Hindistan’daki yeni ihalelere teklif vermeyi planladıklarını söyledi.Şener, “Yalnızca Hindistan’da 50 yeni havalimanının özelleştirilmesi bekleniyor, TAV bunlara teklif verecek. " dedi.

Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul açıldı!

Emlak sektöründeki ofis açılışları ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti. Brokerlığını Nuran Şener’in yapacağı Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul, İkizçay Mah. Plaj Cd. No:19/1 Akçay’da açıldı.

Ufuk Uzunkaya'nın proje durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Ufuk Uzunkaya tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada, 29.09.2015 tarihli ve E.2014/1735-K.2015/1304 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi.

Kürşat Ufuk: Her yıl yüzde 50 büyümeyi planlıyoruz!

Pana Holding, Anadolu Yakası'nın önemli oyuncularından Selimoğlu İnşaat'ı satın aldı, Fikirtepe'de A Takımına girdiklerini söyleyen Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, her yıl yüzde 50 büyüme planlıyor.

Beylikdüzü Şener Şen Parkı açıldı!

Barış Mahallesi'nde 4 bin 403 metrekarelik alana sahip Şener Parkı'na yeni düzenlemeler yapan Beylikdüzü Belediyesi, parka köpeklerin enerjilerini atabilecekleri bir Pati Parkın yanı sıra hem çevre hem hayvan dostu bir mamamatik kazandırdı.

Seramiksan'ın bayilerinden Ufuk Yapı Filenin Kuğuları’nı ağırladı!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan’ın, İstanbul Büyükçekmece’deki bayilerinden Ufuk Yapı, İstanbul deplasmanında oynayacakları maçın öncesinde Filenin Kuğuları’nı ağırladı.

Ener Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ener Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Gebecik ve Ersan Erdoğan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Yenilik Sokak'ta kuruldu.

Esra Şener Çetin kimdir?

Mimar Esra Şener Çetin kimdir? Esra Şener Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esra Şener Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Esra Şener Çetin...

Sani Şener Körfez Bölgesi’nin en etkili 10.ismi oldu!

Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede TAV Grubu CEO’su Sani Şener, 10’uncu sırada yer aldı.

Sani Şener Körfez Bölgesi'nde en etkili 10. kişi!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Sani Şener inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor

Ufuk Ener ihalelere katılma yasağı Haberi

Ufuk Ener ihalelere katılma yasağı

Ufuk Ener için alınan ihalelere katılma yasağı...