14 / 05 / 2024

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres 

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres 

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gökmen tarafından kuruldu.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Inna Noyın tarafından kuruldu.

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da İbrahim Molla tarafından kuruldu.

Orion Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Oğuzhan Kırık tarafından kuruldu.

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Dörtyama tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Acem ve Hasan Kadro tarafından kuruldu.

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Günay tarafından kuruldu.

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres  Haberi

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres 

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gökmen tarafından kuruldu.

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri 2-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 3-Diğer hukuki hizmet faaliyetleri (patent, telif hakkı ve diğer fikri mülkiyet hakları, varlıkların tasviyesi vb. danışmanlık ve diğer yasal hizmetler) 4-Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) 5-Mevcut ikamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların...