08 / 05 / 2024

Uğraş Hakan Hasançebi

Uğraş Hakan Hasançebi

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 12 Kasım tarihinde kuruldu.

Napa Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Napa Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

İşsizlik illetiyle uğraşanlara çok bilinmeyen nakit desteği!

İş görüşmesine gitmeden önce yol, yemek, bakım ihtiyaçları vatandaşı kara kara düşündürüyor. Her iş görüşmesinden önce hazırlık yapan kişiler, işsiz olduğu dönemde yaptığı masraflar nedeniyle zor durumda kalabiliyor. Pek bilinmese de iş arama sürecinde vatandaşlara 1650 TL yardım yapılıyor. İşte tüm

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cemal Uğur, Efecan Uğur ve Hasan Uğur ortaklığında kuruldu.

Antalya'da iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan emlakçı hayatını kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, otomobil ve emlak alım satım işiyle uğraşan Emrullah Oğrak iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi...

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Hakan Koçer: Gayrimenkul ile teknolojiyi birleştirdik!

Markalaşmış projelere danışmanlık hizmeti veren Experium’u kuran Hakan Koçer, özel bir yazılım geliştirdi. Bu yazılımla kiracının aidatı ödeyip ödemediği, günlük kaç kiracı adayının evi gezdiği gibi bilgiler yatırımcıya bildiriyor.

Antalya DoubleTree by Hilton 2018'de açılacak!

Hilton yeni oteli DoubleTree by Hilton'u Antalya'nın Kemer İlçesinde açılacak. 2018’in başında açılacak otel için Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi ile franchise anlaşması imzalandı.

FETÖ, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bitmesin diye çok uğraştı!

Boğaz’ın 3’üncü gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü bugün açılıyor. İbrahim Çeçen, "Bu köprü bitmesin diye çok uğraştılar. FETÖ olmasaydı, çok daha erken bitecekti. Amaçlarına ulaşamadılar. Dünyanın gözünün içine batıra batıra köprüyü erken açıyoruz" dedi.

TOKİ emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan: Şu anda bir 'seferberlik' gibi çalışıyoruz. Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi.

Uğraş Hakan Hasançebi Haberi

Uğraş Hakan Hasançebi

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. Firmalara bankacılık ve finans konularında danışmanlık hizmeti vermek ve 14.11.2014 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak, Varyap Meridian Sitesi, I Blok,...