04 / 05 / 2024

uğur ay Vadipark projesi

uğur ay Vadipark projesi

Uğur Ay İnşaat tarafından inşa edilen Vadi Park Evleri 140 konuttan oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 3 etap halinde yükselen projenin ilk teslimleri bu ay içinde gerçekleştiriliyor.

Uğur derin dondurucularda şimdi al sonra öde kampanyası! Uğur Soğutma 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda 3,355 TL’den başlayan özel fiyatlara ek şimdi al sonra öde kampanyası var. Yapacağınız Uğur derin dondurucu alışverişlerinizde ödemeyi 1 ay sonrasında yapmaya başlayabilirsiniz.

Uğur derin dondurucularda büyük Eylül ayı indirimi! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siz de Eylül ayına Uğur derin dondurucu ile girin! Son zamanlarda beyaz eşyada artan fiyatlardan sonra herkes uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına girdi. Uğur’da vatandaşların uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına yardımcı olmak için derin dondurucular da kampanyaya gitti. İşte 24 Eylül 2022 fi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel büyük fırsat! Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel indirimli satışlar başladı. Derin dondurucu almak isteyenler derin dondurucu fiyatlarını araştırıyor. Peki Uğur derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uğur Akkuş hapis cezası aldı iddialarına yalanlama!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin basın açıklamasında bulunan Akkuş'un avukatı "Herhangi bir kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur" diye konuştu.

Uğur NDT Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur NDT Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Köse tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Pendik, Kaynarca Mahallesi, Çayır Başı Sokak'ta kuruldu.

Aslı Uğur Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Uğur Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Aslı Kublay, Uğur Batu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektöründe hareketlilik sürüyor!

TÜİK konut satışları istatistiklerine göre Ekim ayında Türkiye'de toplam konut satışları 95.645 oldu. Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.

Uğur Dumankaya: Gayrimenkul sektörü vahşi batı gibi oldu!

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar 20 binden fazla konut üreten Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Sözcü'ye gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Uğur Dumankaya: 9 ayda 800 konut sattık!

İnşaat sektörünün öne çıkan oyuncularından Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yılın ilk 9 ayında 802 konut sattıklarını açıkladı.Uğur Dumankaya, Dumankya şirketinin hedeflediği ciroya ulaşamadığını söyledi.

Uğur Güllü kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü kimdir? Uğur Güllü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü..

Uğur Dumankaya: Toprak rantının vergilendirilmesi ekonomik büyümeye katkı sağlar!

Orta Vadeli Program’ a yönelik Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada programın Türkiye’ nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti...

Uğur Dumankaya: Orta vadeli program büyümeye katkı sağlayacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada orta vadeli programın Türkiye’nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti. İşte Dumankaya'nın o açıklaması...

uğur ay Vadipark projesi Haberi

uğur ay Vadipark projesi

Uğur Ay İnşaat tarafından inşa edilen Vadi Park Evleri 140 konuttan oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 3 etap halinde yükselen projenin ilk teslimleri bu ay içinde gerçekleştiriliyor. 


12 bloktan oluşuyor 

Şirketten yapılan açıklamada ikinci etap teslimler 2014 Aralık'ta, üçüncü etap teslimleri 2015 Mart'ta gerçekleştirilecek. 7 bin 500 metrekare yeşil alana sahip projede 44'ü 2+1, 96'sı 3+1 olmak üzere farklı konut tipleri bulunuyor. 12 bloklu sitede 4 adet işyerine' de yer veriliyor. Fiyatlar 95 bin liradan başlayarak 156 bin liraya kadar yükseliyor. 


Bugün 



Vadi Park Evleri iletişim bilgisi:

Telefon: 0262 321 01 61 

Web: