06 / 05 / 2024

Uğur Dumankaya gayrimenkul sektörü için neler söyledi

Uğur Dumankaya gayrimenkul sektörü için neler söyledi

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Ritim İstanbul maketini sergilediği Dubai Emlak Fuarı'nda Emlakkulisi.tv'ye önemli açıklamalar yaptı. İşte Dumankaya'nın gayrimenkul sektörüne dair yorumlarını izleyeceğiniz o video...

Ali Uğur Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ali Uğur Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 597 bin 754,204 TL nominal değerli pay satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Ali Uğur Özderici 588 bin 400 adet pay sattı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 2,00 fiyat aralığından 588 bin 400 adet satış işlemi Ali Uğur Özderici tarafından gerçekleştirildi.

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları yüzde 15,47 sınırında!    

Ali Uğur Özderici'nin Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki payları 21 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 15,47 sınırına ulaştı. 

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları 17,47 sınırında!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesindeki payları 26 Ocak 2018 tarihi itibariyle yüzde 17,47 sınırına ulaştı. 

Uğur Duymuş: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Uğur Duymuş Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Duymuş verdiği röportajda emlak sektörünü değerlendirdi. Duymuş, emlak sektöründe danışmanlığın önemini vurguladı. İşte o haber...

Uğur Sezginer: Gayrimenkul sektörü 2017'yi rekorla kapatır!

Gayrimenkulde alıcı ve satıcıların buluşma noktası Coldwell Banker Life Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Sezginer, 2017'nin rekorla kapanacağını da belirterek, "Doğru bir yatırım yapmak isteyenler mutlaka bizim gibi yatırım uzmanına danışmalıdır" dedi.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Dumankaya İnşaat basın toplantısı 30 Ekim'de!

Galatasaray’ın Süper Lig maçları için forma göğüs sponsoru Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dumankaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni 30 Ekim Cuma günü gerçekleştir

Uğur Dumankaya: Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok!

Galarasaray ile gayrimenkul sektörünün önemli markası Dumankaya İnşaat forma sponsorluğu için görüşmeler yapıldığını daha önce duyurmuştuk.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Uğur Dumankaya gayrimenkul sektörü için neler söyledi Haberi

Uğur Dumankaya gayrimenkul sektörü için neler söyledi

Dumankaya İnşaat olarak Dubai emlak fuarına 10 yıldır katıldıklarını söyleyen Uğur Dumankaya, bu yıl düzenlenen Dubai Cityscape Global 2014'te yaptığı açıklama ile gayrimenkul sektörünün tüketimi arttıran sektör olarak 'günah keçisi' ilan edilmesine sert çıktı. 


Uğur Dumankaya, Dubai emlak fuarını Emlakkulisi.tv'ye değerlendirdi...


"Dubai'nin ekonomisi gayrimenkule dayalı"


Dubai Cityscape Global 2014 fuarının 2008 yılındaki küresel ekonomik krizden önce daha büyük ve coşkulu olduğunu ifade eden Dumankaya, Dubai ekonomisinin gayrimenkule dayalı olduğuna vurgu yaparak Dubai Cityscape Global 2014'ü şöyle değerlendirdi;


Uğur Dumankaya'nın önemli açıklamalarını izlemek için tıklayın!