04 / 05 / 2024

Uğur Dumankaya kentsel dönüşüm açıklamaları

Uğur Dumankaya kentsel dönüşüm açıklamaları

Her isteyen firmanın yeterliliklerine bakılmaksızın kentsel dönüşüm projesine giriş yapmasını eleştiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya ise kentsel dönüşümdeki firmalara kısıtlama getirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Uğur Bulut: Deprem değil, çürük yapılar öldürüyor!

Keçiören Belediyesi Kaymakamı Uğur Bulut, İzmir'deki deprem sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Deprem öldürmüyor, çürük yapılar öldürüyor. Özellikle deprem bölgelerindeki kentsel dönüşümleri ivedilikle yapmalıyız'' dedi.

Mehmet Uğur Sertaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Gemlik’in yeni Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik'teki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalar yaptı...

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Yüce: Kentsel planlama yapılmalı!

Ordu Tüm Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu'nun büyüyüp gelişmesi, modern ve çağdaş bir il olabilmesi için kentsel planlamanın yapılması gerektiğini belirtti.

Uğur Yüce: Şehirlerin gelişmesi için kentsel planlama şart!

Ordu Tüm emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce,“Ordu ilinin büyüyüp gelişmesi, modern ve çağdaş hijyenik yaşanabilir bir il olabilmesi için acilen kentsel planlama yapılması kaçınılmazdır. Ordu’nun idare edildiği kent planı şehrimizin kuruluş tarihinde yapılmıştır.” dedi.

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Hüsnü Uğur: Kentsel dönüşümün temel hedefi korumaktır!

Zirve Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Hüsnü Uğur, "Kentsel alanların özelliklerinin bir veya birkaçını yitirdiği zaman şehirlerin fiziksel, sosyal, kültürel ve işlevsel korunması bağlamında kentsel dönüşüm yapılmalıdır" dedi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

2016 kentsel dönüşüm yılı olacak!

Yeni yılın yatırımlara devam edecekleri bir yıl olacağını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörün 2016'daki önemli gündem maddelerinden bir tanesinin'kentsel dönüşüm' olacağını söyledi.

Uğur Dumankaya: Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok!

Galarasaray ile gayrimenkul sektörünün önemli markası Dumankaya İnşaat forma sponsorluğu için görüşmeler yapıldığını daha önce duyurmuştuk.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Uğur Dumankaya kentsel dönüşüm açıklamaları

İstanbul'da en fazla kentsel dönüşüm projesine ev sahipliği yapan Kadıköy'e bağlı Fikirtepe bölgesinde acemi müteahhit korkusu yaşanıyor. Bölgede inşaat tecrübesi ve finansal yeterliliği olmayan çok sayıda müteahhit olduğuna dikkat çeken Dumankaya İnşaat Yönetim kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "İşi bilmeyen şirketlerin rekabet için finansal yanşa girmesi dengeleri bozar. Kentsel dönüşüm maliyeti diğer inşaat işlerinde farklı. Burada metrekaresini 6 bin TL'den ucuza satarım diyen kaybeder. 


Hatalı fiyatlandırma Anadolu yakasındaki diğer ilçelerde de satışları alt üst eder" dedi. Her isteyen firmanın yeterliliklerine bakılmaksızın kentsel dönüşüm projesine giriş yapmasını eleştiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya ise kentsel dönüşümdeki firmalara kısıtlama getirilmesi gerektiğini dile getirdi. 


Fikirtepe'de 2 projede sona yaklaştıklarım belirten Uğur Dumankaya, projelerinden birinde hak sahipleri ile yüzde 100'e yalan, diğerinde yüzde 85...